Hof van Eckberge biedt zowel binnen als buiten vele mogelijkheden voor een ontspannen én gezellig uitje, of dit nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is! We ontvangen groepen senioren, bezoekers met groepsreizen én ook zorginstellingen met cliënten en hun begeleiders, bijvoorbeeld als dagbestedingsuitje!

Er is veel te doen om gezamenlijk een comfortabele, gezellige en goed verzorgde dag uit te beleven. Veel zorginstellingen maken gebruik van onze mogelijkheden, waarbij het met grotere groepen zelfs mogelijk is om een deel of geheel Hof van Eckberge af te huren.

Onze snoezelruimte van 30 m² met groot relax/schuimbed, diverse zit- en ligplaatsen op het snoezelpodium, bubble-unit, sterrenhemel en diverse licht- en geluidseffecten is voor iedereen toegankelijk maar ook af te huren voor exclusief gebruik. U kunt onze snoezelruimte exclusief afhuren voor €50,- per uur. Tevens wordt dan de beamer, het scherm en de speciale knoppenwand geactiveerd. Achter elke knop zit een eigen geluids- en beeldeffect. Tijdens het exclusief afhuren van de snoezelruimte zijn ook de soundbeams in gebruik, waarbij door middel van beweging verschillende toonsoorten gecreëerd worden.

De gelijkvloerse, computergestuurde bowlingbanen zijn geschikt voor rolstoelers. We hebben een speciale beugel waarvan zij, al dan niet met behulp van de bumpers aan de zijkant van de baan, de bal af kunnen laten rollen. Bij de zitjes kunnen ook rolstoelers plaatsnemen.

De lasergame bij Hof Eckberge is de eerste ter wereld met een rolstoel-schietpositie. Veel mensen met een beperking kiezen daarom juist voor Hof van Eckberge.

Het halfverharde, rolstoeltoegankelijk pad loopt door ons buitenterrein, langs bijvoorbeeld diverse zand- en waterspeelplaatsen, de vogelnestschommel maar uiteraard ook door onze dierentuin met bijzondere dieren zoals harlekijnara's, wasbeertjes, wallaby's, priariehondjes, stekelvarkens en alpaca's. Binnen is een zoutwateraquarium te bewonderen en deze geeft een rustgevend en fascinerend schouwspel. Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij binnen diverse klim- en speelstructuren. Onze speelstructuren binnen zijn niet geschikt voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Onze menukaart biedt vele mogelijkheden, ook voor mensen met specifieke maaltijd- en dieetwensen en pureren van maaltijden is geen probleem. Onze eigen professionele keukenbrigade is uitermate flexibel om tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten.

Hof van Eckberge heeft een self-service restaurant. Dit houdt in dat u voor dranken, lekkernijen en gerechten terecht kunt bij onze self-service bar en het ondersteunende drankeneiland bij de kookstudio.

Verder beschikken wij over een MIVA-toilet, douche, verschoonruimte voor kleine én grotere kinderen, een borstvoedings- en EHBO-ruimte. We zijn goed bereikbaar, hebben gratis parkeerplaatsen en diverse minder validen parkeerplaatsen, evenals een uitstapplaats direct voor het gebouw én 8 fietsoplaadpunten.

Bekijk de mogelijkheden

 • Bowlen

  Bowlen

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 4 personen
  € 14,50 p.p. Koffie / thee
  Gebak met slagroom
  Bowlen
  2 consumpties naar keuze
  2 hapjes bittergarnituur p.p.
 • Bowlenen pannenkoek

  Bowlen
  en pannenkoek

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 4 personen
  € 16,70 p.p. Koffie / thee
  Plak cake
  Bowlen
  2 consumpties naar keuze
  Pannenkoek naar keuze
 • Stamppottenbuffet

  Stamppotten
  buffet

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 20 personen
  € 22,40 p.p. Stamppotbuffet en
  gezellig samenzijn
  3 consumpties totaal inbegrepen


 • DierentuinKeuze 1

  Dierentuin
  Keuze 1

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 12 personen
  € 13,10 p.p. Koffie/thee
  Zoete lekkernijen
  Ronde door de dierentuin met uitleg van onze dierverzorger
  Dierenspeurtocht in groepjes
  2 consumpties naar keuze
  2 hapjes bittergarnituur p.p.
  (1x warm en 1x koud)
 • DierentuinKeuze 2

  Dierentuin
  Keuze 2

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 12 personen
  € 15,60 p.p. Koffie/thee
  Zoete lekkernijen
  Ronde door de dierentuin met uitleg van onze dierverzorger

  2 consumpties naar keuze
  Frites met 2 mini-snacks inclusief saus
 • Op maatGezellig samen uit * Op aanvraag Aan de hand van uw wensen stellen wij een arrangement voor u op. Invulling in overleg. • 1
 • Een mooie ambiance, een prima ontvangst, een prachtig team dat weet wat gastvrijheid is én daarnaast ook nog leuke arrangementen! Dit is terug te vinden bij Hof van Eckberge in Eibergen.

  Eind 2016 hebben we de eerste afspraak gemaakt met Hof van Eckberge, om uitstapjes te bespreken voor de Stichting Care Travel. De eerste indruk was gelijk goed en inmiddels zijn er tal van uitstapjes naar Hof van Eckberge georganiseerd met veel succes. Ook afdelingen van De Zonnebloem, Buurtzorg en andere organisaties hebben we naar Eibergen weten te halen en steeds naar volle tevredenheid van iedereen.

  Een pré is de aangepaste bowlingbaan die het mensen in een rolstoel mogelijk maakt óók aan die activiteit deel te nemen én alle andere faciliteiten binnen én buiten die toegankelijk zijn voor senioren en mensen uit de zorg.

  Zoals gezegd: Hof van Eckberge: een échte aanrader! En het aanbod van de arrangementen is zowel goed op ons afgestemd áls zéér gevarieerd.

  Jos van den Berg Stichting Care Travel
 • 1