Arrangementen voor senioren en zorggroepen


Ons park is volledig inclusief ingericht! Dat betekent dat bijna alle voorzieningen rolstoel én rollatortoegankelijk zijn. In combinatie met ons comfortabele restaurant zijn we dé locatie voor een dagje uit met een zorggroep of seniorengroep.

We bieden graag een dagje uit voor een passend budget. We hebben daarom een drietal basisarrangementen opgesteld die een middagvullend programma bieden. Bekijk ze hieronder, of neem contact met ons op voor een arrangement op maat!

Neem contact met ons op

Bekijk onze arrangementen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de 3 basisarrangementen voor middagvullend programma om jouw dagje uit tot een succes te maken!

Meer informatie

Meer informatie

Lees alle informatie over onze voorzieningen en de mogelijkheden voor zorg en seniorengroepen.

Meer informatie

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je uitstapje of wens je gebruik te maken van onze adviezen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct

Dagje uit met senioren in de Achterhoek!

Hof van Eckberge biedt zowel binnen als buiten vele mogelijkheden voor een ontspannen én gezellig uitje, of dit nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is! We ontvangen groepen senioren, bezoekers met groepsreizen én ook zorginstellingen met cliënten en hun begeleiders, bijvoorbeeld als dagbestedingsuitje!

Er is veel te doen om gezamenlijk een comfortabele, gezellige en goed verzorgde dag uit te beleven. Veel zorginstellingen maken gebruik van onze mogelijkheden, waarbij het met grotere groepen zelfs mogelijk is om een deel of geheel Hof van Eckberge af te huren.

Onze snoezelruimte van 30 m² met groot relax/schuimbed, diverse zit- en ligplaatsen op het snoezelpodium, bubble-unit, sterrenhemel en diverse licht- en geluidseffecten is voor iedereen toegankelijk maar ook af te huren voor exclusief gebruik. U kunt onze snoezelruimte exclusief afhuren voor €50,- per uur. Tevens wordt dan de beamer, het scherm en de speciale knoppenwand geactiveerd. Achter elke knop zit een eigen geluids- en beeldeffect. Tijdens het exclusief afhuren van de snoezelruimte zijn ook de soundbeams in gebruik, waarbij door middel van beweging verschillende toonsoorten gecreëerd worden.

De gelijkvloerse, computergestuurde bowlingbanen zijn geschikt voor rolstoelers. We hebben een speciale beugel waarvan zij, al dan niet met behulp van de bumpers aan de zijkant van de baan, de bal af kunnen laten rollen. Bij de zitjes kunnen ook rolstoelers plaatsnemen.

De lasergame bij Hof Eckberge is de eerste ter wereld met een rolstoel-schietpositie. Veel mensen met een beperking kiezen daarom juist voor Hof van Eckberge.

Activiteiten voor senioren en zorg

Het halfverharde, rolstoeltoegankelijk pad loopt door ons buitenterrein, langs bijvoorbeeld diverse zand- en waterspeelplaatsen, de vogelnestschommel maar uiteraard ook door onze dierentuin met bijzondere dieren zoals harlekijnara's, wasbeertjes, wallaby's, priariehondjes, stekelvarkens en alpaca's. Binnen is een zoutwateraquarium te bewonderen en deze geeft een rustgevend en fascinerend schouwspel. Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij binnen diverse klim- en speelstructuren. Onze speelstructuren binnen zijn niet geschikt voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Onze menukaart biedt vele mogelijkheden, ook voor mensen met specifieke maaltijd- en dieetwensen en pureren van maaltijden is geen probleem. Onze eigen professionele keukenbrigade is uitermate flexibel om tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten.

Hof van Eckberge heeft een self-service restaurant. Dit houdt in dat u voor dranken, lekkernijen en gerechten terecht kunt bij onze self-service bar en het ondersteunende drankeneiland bij de kookstudio.

Verder beschikken wij over een MIVA-toilet, douche, verschoonruimte voor kleine én grotere kinderen, een borstvoedings- en EHBO-ruimte. We zijn goed bereikbaar, hebben gratis parkeerplaatsen en diverse minder validen parkeerplaatsen, evenals een uitstapplaats direct voor het gebouw én 8 fietsoplaadpunten.


Zorg en senioren arrangementen:

 • Bowlen

  Bowlen

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 4 personen
  € 16,50 p.p. Koffie / thee
  Gebak met slagroom
  Bowlen
  2 consumpties naar keuze
  2 hapjes bittergarnituur p.p.
 • Dierentuin

  Dierentuin

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 10 personen
  € 18,50 p.p. Koffie/thee
  Gebak met slagroom
  Rondleiding met dierverzorger
  2 consumpties naar keuze
  Frites met 2 mini-snacks incl. saus
 • Adventuregolf

  Adventuregolf

  Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en vanaf 4 personen
  € 18,50 p.p. Koffie/thee
  Gebak met slagroom
  Adventuregolf
  2 consumpties naar keuze
  2 hapjes bittergarnituur p.p.
 • 1
 • Een mooie ambiance, een prima ontvangst, een prachtig team dat weet wat gastvrijheid is én daarnaast ook nog leuke arrangementen! Dit is terug te vinden bij Hof van Eckberge in Eibergen.

  Eind 2016 hebben we de eerste afspraak gemaakt met Hof van Eckberge, om uitstapjes te bespreken voor de Stichting Care Travel. De eerste indruk was gelijk goed en inmiddels zijn er tal van uitstapjes naar Hof van Eckberge georganiseerd met veel succes. Ook afdelingen van De Zonnebloem, Buurtzorg en andere organisaties hebben we naar Eibergen weten te halen en steeds naar volle tevredenheid van iedereen.

  Een pré is de aangepaste bowlingbaan die het mensen in een rolstoel mogelijk maakt óók aan die activiteit deel te nemen én alle andere faciliteiten binnen én buiten die toegankelijk zijn voor senioren en mensen uit de zorg.

  Zoals gezegd: Hof van Eckberge: een échte aanrader! En het aanbod van de arrangementen is zowel goed op ons afgestemd áls zéér gevarieerd.

  Jos van den Berg Stichting Care Travel
 • 1