Arrangementen voor senioren en zorggroepen


Ons park is volledig inclusief ingericht! Dat betekent dat bijna alle voorzieningen rolstoel én rollatortoegankelijk zijn. In combinatie met ons comfortabele restaurant zijn we dé locatie voor een dagje uit met een zorggroep of seniorengroep.

We bieden graag een dagje uit voor een passend budget. We hebben daarom een drietal basisarrangementen opgesteld die een middagvullend programma bieden. Bekijk ze hieronder, of neem contact met ons op voor een arrangement op maat!

Neem contact met ons op

Bekijk onze arrangementen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de 3 basisarrangementen voor middagvullend programma om jouw dagje uit tot een succes te maken!

Meer informatie

Meer informatie

Lees alle informatie over onze voorzieningen en de mogelijkheden voor zorg en seniorengroepen.

Meer informatie

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je uitstapje of wens je gebruik te maken van onze adviezen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct

Leuk dagje uit met senioren in de Achterhoek!

In ons belevingspark is voor alle leeftijden van alles te beleven! Ben je op zoek naar een leuk uitje met senioren? Maak dan eens een ronde door onze dierentuin, bekijk onze reptielen of geniet van een kop koffie met gebak in ons parkrestaurant. We bieden graag een passend arrangement om het iedereen naar de zin te maken. Groot voordeel: onze paden zijn verhard en ons park is daarmee rolstoel én rollatorvriendelijk, dus iedereen kan mee!

Al sinds onze opening ontvangen we groepsreizen, zorginstellingen en ook cliënten met hun begeleiders. In combinatie met een leuke activiteit stel je gemakkelijk een middagvullend programma op, waarbij uiteraard zorgen voor goede horeca en een comfortabele zitplek. Bekijk onze arrangement en boek direct een uitje voor senioren en zorggroepen!

Activiteiten voor senioren en zorg

Onze snoezelruimte van 30 m² met groot relax/schuimbed, diverse zit- en ligplaatsen op het snoezelpodium, bubble-unit, sterrenhemel en diverse licht- en geluidseffecten is voor iedereen toegankelijk maar ook af te huren voor exclusief gebruik. Je kunt onze snoezelruimte exclusief afhuren voor €50,- per uur. Tevens wordt dan de beamer, het scherm en de speciale knoppenwand geactiveerd. Achter elke knop zit een eigen geluids- en beeldeffect. Tijdens het exclusief afhuren van de snoezelruimte zijn ook de soundbeams in gebruik, waarbij door middel van beweging verschillende toonsoorten gecreëerd worden.

De gelijkvloerse, computergestuurde bowlingbanen zijn geschikt voor rolstoelers. We hebben een speciale beugel waarvan zij, al dan niet met behulp van de bumpers aan de zijkant van de baan, de bal af kunnen laten rollen. Bij de zitjes kunnen ook rolstoelers plaatsnemen.

De lasergame bij Hof Eckberge is de eerste ter wereld met een rolstoel-schietpositie. Veel mensen met een beperking kiezen daarom juist voor Hof van Eckberge.

Verder beschikken wij over een MIVA-toilet, douche, verschoonruimte voor kleine én grotere kinderen, een borstvoedings- en EHBO-ruimte. We zijn goed bereikbaar, hebben gratis parkeerplaatsen en diverse minder validen parkeerplaatsen, evenals een uitstapplaats direct voor het gebouw én 8 fietsoplaadpunten.

Een mooie ambiance, een prima ontvangst, een prachtig team dat weet wat gastvrijheid is én daarnaast ook nog leuke arrangementen! Dit is terug te vinden bij Hof van Eckberge in Eibergen.

Eind 2016 hebben we de eerste afspraak gemaakt met Hof van Eckberge, om uitstapjes te bespreken voor de Stichting Care Travel. De eerste indruk was gelijk goed en inmiddels zijn er tal van uitstapjes naar Hof van Eckberge georganiseerd met veel succes. Ook afdelingen van De Zonnebloem, Buurtzorg en andere organisaties hebben we naar Eibergen weten te halen en steeds naar volle tevredenheid van iedereen.

Een pré is de aangepaste bowlingbaan die het mensen in een rolstoel mogelijk maakt óók aan die activiteit deel te nemen én alle andere faciliteiten binnen én buiten die toegankelijk zijn voor senioren en mensen uit de zorg.

Zoals gezegd: Hof van Eckberge: een échte aanrader! En het aanbod van de arrangementen is zowel goed op ons afgestemd áls zéér gevarieerd.

Jos van den Berg Stichting Care Travel
Zorg en senioren arrangementen Klik op de afbeelding en plaats een reservering!
€ 16,50 p.p.
€ 16,50 p.p.
 • 1x Koffie/thee bij ontvangst
 • Appelgebak met slagroom
 • Bowlen
 • 2x Consumptie naar keuze
 • 2 hapjes bittergarnituur p.p.

BOWLEN
€ 18,50 p.p.
€ 18,50 p.p.
 • 1x Koffie/thee bij ontvangst
 • Appelgebak met slagroom
 • Wandeling door de dierentuin
 • 2x Consumptie naar keuze
 • Frites met 2 kipnuggets en saus

DIERENTUIN
€ 20,50 p.p.
€ 20,50 p.p.
 • 1x Koffie/thee bij ontvangst
 • Appelgebak met slagroom
 • Adventuregolf
 • 2x Consumptie naar keuze
 • 2 hapjes bittergarnituur p.p.

ADVENTUREGOLF