Hof van Eckberge in Eibergen maakt lunchen met relaties, collega’s of partners een bijzondere ervaring. Kies in ons restaurant uit gerechten van onze uitgebreide lunchkaart of bestel bij bedrijfsevenementen een lunch op maat.

Heerlijk uitgebreid lunchen bij Hof van Eckberge

Een besprekingen, congres, conferentie, beurs en andere zakelijke evenementen verlopen succesvoller onder het genot van luxe broodjes, verse tosti’s, gezonde salades, smaakvolle soepen. Laat uw gasten genieten bij Hof van Eckberge. Bij mooi weer kunt u terecht op ons sfeervolle, rookvrije en (deels) overdekte terras met buitenbar en barbecue gelegenheid. Klik op de lunchkaart om voor een indruk van onze smaakvolle mogelijkheden.

Tip: Kom lunchen in het restaurant tijdens een teamuitje of bedrijfsuitje. Gegarandeerd plezier en culinair genieten! Begin alvast de voorpret en bekijk de menukaart.

Lunch Nuovo Mundo

Naast de reguliere lunchkaart bieden wij met name voor groepen speciale mogelijkheden, waarbij de lunch uiteraard ook in buffetform geserveerd kan worden. Hieronder vindt u onze Nuovo Mundo Lunch welke wij, op reservering, graag voor u klaar maken.

In buffetfvorm serveren wij uw lunch:

  • Soep
  • Diverse luxe broodjes met gemarineerde zalm en roomkaas, gebraden kiprollade en andere gevarieerde belegsoorten
  • Witte bol met ambachtelijke rundvleeskroket
  • Gemengde salade
  • Vers fruit
  • Jus d'orange en melk

De prijs per persoon is €18,90.

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Het strandpaviljoen voor een smaakvol bedrijfsuitje

Vier uw bedrijfsuitje in ons unieke strandpaviljoen. Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld, terras en barbecue gelegenheid. Verras uw medewerkers en relaties met culinaire hoogstandjes. 

Reserveren voor lunch

Neem om te reserveren en voor vragen contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. We denken graag met u mee over een succesvolle culinaire inrichting van uw zakelijke aangelegenheden.