Brunch

BELANGRIJK: ons brunchbuffet kan tot nader order niet worden gereserveerd i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. Dit alles in het kader van de bestrijding van het Coronavirus. Zodra de arrangementen weer geboekt kunnen worden, zullen wij deze melding verwijderen. Benieuwd naar hetgeen wat wel mogelijk is? Neemt u dan gerust per e-mail contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zakelijke brunch: de basis voor succes

Bent u en uw zakelijke relatie toe aan het laat ontbijt of juist een vervroegde lunch? Doe een beetje van beide en kom brunchen bij Hof van Eckberge in Eibergen. Neem binnen of buiten plaats en geniet van verse broodjes, croissants, fruitsappen en diverse soorten broodbeleg. Kom brunchen, leg een stevige basis voor succes en verzorg tegelijkertijd de inwendige mens van zo wel u als uw zakelijke relatie.

Houdt u een zakelijk evenement bij Hof van Eckberge? Tijdens uw congres, conferentie, vergadering, brainstorm of een andere zakelijke aangelegenheid verzorgen wij graag voor een passende brunch. Informeer naar onze mogelijkheden.

Uitgebreid brunchaanbod

Wij bieden uitgebreide brunchmogelijkheden. De brunch bestaat uit: een royale variatie in broodsoorten, met een uitgebreid aanbod van zoet en hartig beleg. Daarnaast kunt u genieten van salades, rauwkosten en huisgemaakte soep. Er is een ruim aanbod aan warme gerechten. Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Reserveringen voor de brunch

Wilt u meer weten over onze brunch mogelijkheden? Neem voor reserveringen, boekingen en vragen contact op met één van onze medewerkers. We denken graag met u mee.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek