Restaurant

Voor een zakelijke brunch, lunch of een smaakvol diner bent u aan het goede adres bij Hof van Eckberge. Maak met uw relaties, collega’s of partners een culinaire wereldreis in ons veelzijdige restaurant

Een veelzijdig restaurant voor elk zakelijke evenement

Wij verzorgen daarnaast graag de gehele culinaire aankleding tijdens uw zakelijke evenement. Het restaurant leent zich bij uitstek als eetgelegenheid tijdens een teamuitje of bedrijfsuitje. Geniet van een lunch, brunch of all inclusive diner dat precies aansluit bij uw wensen. Bekijk alvast de menukaart voor alle culinaire mogelijkheden. 

Culinair genieten op het overdekte terras

Bij mooi weer is het goed vertoeven op het overdekte terras van ruim 200m² met buitenbar. Geniet met uw relaties, collega’s of partners van een hapje en drankje. Wilt u een hapje eten? We verzorgen graag een barbecue.

Reserveren en boeken restaurant

Wees zeker van plaats in het restaurant en reserveer alvast uw tafel. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden tijdens zakelijke evenementen? Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden. Onze medewerkers denken graag mee om uw zakelijk evenement culinair onvergetelijk te maken.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek