Varen

Een leuke activiteit vol avontuur!

Verken de wateren én omgeving van de Achterhoek per boot. Een geweldige ervaring vol avontuur! Met raften verkent u in een opblaasbare boot de wateren rondom Hof van Eckberge. Een leuke activiteit om te ondernemen met een uw collega's. Wel te water maar liever iets rustiger? Dan kunt u ook kiezen voor kanoën.

Raften en andere activiteiten bij Hof van Eckberge

Onder professionele begeleiding van een instructeur gaat u te water. Na een korte instructie bent u klaar om te gaan. Boek raften als onderdeel van uw bedrijfsuitje. Een leuke groepsactiviteit waarbij samenwerken voorop staat!

Start het uitje bij Hof van Eckberge. Dit is het verzamelpunt van de dag. Hier kunt u bijvoorbeeld worden ontvangen met een hapje en een drankje, vervolgens kan het raften beginnen. U kunt op eigen gelegenheid naar de startlocatie van het raften gaan. Na het raften komt u weer bij Hof van Eckberge om de dag gezellig samen voort te zetten. Wij bieden u talloze leuke activiteiten om uw dag compleet te maken.

Wij beschikken over een lasergamejungle en een bowlingbaan. De allerkleinsten in het gezelschap vermaken zich prima in onze binnen- of buitenspeeltuin, of in onze kinderboerderij. Wilt u nog meer van de omgeving verkennen? Dat kan met één van onze overige activiteiten als een wandeltocht, een GPS tocht of tijdens het steppen.

De huur van de raft, geschikt voor 10 personen, bedraagt €125,- per raft (inclusief zwemvesten en transportkosten).

Kanoën bij Hof van Eckberge

Wilt u wel lekker het water op, maar toch liever wat rustiger aan doen? Dan kunt u bij Hof van Eckberge ook een 3 persoons Canadese kano of 2 persoons sit on top boot huren. Ontdek op uw eigen tempo de prachtige omgeving van de Achterhoek. De prijs voor het van de Canadese kano is €30,25 exclusief transport (€48,40 inclusief) en voor de sit on top boot is de prijs €18,15 exclusief transport (€36,30 inclusief).

Compleet dagje uit met vrienden of familie

Na alle activiteiten heeft u vast trek gekregen. Maak de dag compleet met lekker eten in ons restaurant. Hier is het een feest voor iedereen. Maak een culinaire wereldreis in ons restaurant en kies uit onze heerlijke gerechten van de menukaart, of kies voor een all-inclusive buffet. Bij mooi weer schuiven we op reservering vooraf een privé barbecue bij u aan tafel op ons overdekte terras en geniet u van een heerlijke barbecue.  

Wij denken graag mee over de invulling van uw dag: neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, of bel naar 0545-461100.

De huurprijs van de raft betreft een huurprijs per dag. Bovenstaande prijs is inclusief zwemvesten, maar exclusief transportkosten voor de materialen. De genoemde prijs is op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek