Steppen tijdens een dagje uit

Bij de activiteit steppen wordt een mooie tocht door het landelijke gebied van de Achterhoek gemaakt. Ga sportief aan de slag tijdens een dagje steppen, een leuke activiteit voor jong & oud! Door uw eigen tempo aan te houden is het voor iedereen goed vol te houden. Aan de stepactiviteit is een leuke puzzeltocht gekoppeld.

Steppen tijdens een personeelsuitje, familiefeest of verjaardagsfeest

Steppen is een ideale activiteit om te doen tijdens bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje, familiefeest of verjaardagsfeest bij Hof van Eckberge. Jong & oud kan meedoen met steppen. Pak een step, en vertrek vanaf Hof van Eckberge in Eibergen. U volgt met de groep de aangegeven route door het dorp en het buitengebied van Eibergen en komt verschillende vragen tegen. Na afloop van de route wordt de winnaar bekend gemaakt. U heeft als groep de mogelijkheid om de steproute uit te breiden met leuke groepsactiviteiten als hoefijzer gooien, funslang lopen, duo fiets, vliegend tapijt, blindemansspel en meer.

De huur van de step inclusief de puzzeltocht bedraagt €16,00 per persoon, waarbij een minimum van 10 personen geldt. De meerprijs per activiteit bedraagt €4,85 per persoon.

Complete dag uit met familie, vrienden of collega’s

Na het steppen komt u weer bij Hof van Eckberge om de dag voort te zetten. Als u trek heeft gekregen van het steppen, kunt u genieten van een heerlijk lunch of plategerecht. Heeft u daarna nog zin om een andere activiteit te doen? Kies dan uit ons ruime aanbod aan overige activiteiten als boogschieten, klootschieten of raften. U kunt ook ontspannen genieten op ons terras met aansluitende buitenspeeltuin en kinderboerderij

Sluit de dag af met een lunch of één van onze andere culinaire mogelijkheden. Bij mooi weer kunt u op ons (overdekte) terras genieten van een heerlijke barbecue (op reservering, vanaf 8 volwassenen). Onze medewerkers regelen alles voor uw complete dag uit. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Kom ook steppen in de Achterhoek!

Verken de mooie landelijke omgeving van de Achterhoek tijdens een middagje steppen. Wilt u meer weten over steppen of één van onze andere activiteiten? Neem gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

De bovenstaande prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.