Klootschieten bij Hof van Eckberge

Boek een leuke activiteit als onderdeel van uw feest bij Hof van Eckberge, zoals klootschieten. Deze typisch Achterhoekse en Twentse activiteit is geschikt voor alle leeftijden! Dus houd jij je familiedag, buurtfeest, personeelsuitje of andere activiteit bij Hof van Eckberge, kom dan ook een potje klootschieten!

De werpsport klootschieten, een eeuwenoude traditie

Bij klootschieten speel je samen in teams. Deze teams proberen een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Het team dat met zo weinig mogelijk worpen het parcour aflegt, is de winnaar. Kogelstoten is al eeuwen oud, en wordt veelal beoefend in de Achterhoek en Twente.

Samen met uw gezelschap maakt u een mooie route door de Achterhoek. De finish is weer bij Hof van Eckberge, hier wordt de winnaar bekend gemaakt. De kosten voor het klootschieten bedragen €4,00 per persoon. Dit is exclusief onze entreekosten. Boekt u het klootschieten in combinatie met één van onze all-inclusive arrangementen, dan is de entree gratis. 

Activiteiten bij Hof van Eckberge

Naast klootschieten, hebben wij nog veel andere activiteiten waarmee u de dag compleet kunt maken. Wat dacht u van lasergame of bowlen? Hof van Eckberge beschikt over vier trendy bowlingbanen en een lasergamejungle. Ook hebben wij een grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. U kunt de mooie omgeving van de Achterhoek verder verkennen per fiets, mountainbike of per kano. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Heeft u trek gekregen van alle inspanning? Kom dan relaxen in ons restaurant voor een hapje en een drankje. Een lunch tussen de activiteiten door, of een diner ter afsluiting van een geslaagde dag! Bekijk onze mogelijkheden voor een all-inclusive buffet, met dit uitgebreide aanbod biedt voor iedereen in uw gezelschap wat wils.

Kom ook klootschieten in de Achterhoek

Ontdek de mooie omgeving van Eibergen tijdens het klootschieten. Wij verzorgen graag de hele dag, inclusief alle activiteiten voor u. Zo kunt u genieten van de dag, en heeft u nergens omkijken naar. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.