Kanoën

De huurprijs van de boten betreft een huurprijs per dag. Bovenstaande prijzen zijn inclusief zwemvesten, maar exclusief transportkosten voor de materialen. De genoemde prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen. Het is niet mogelijk om bij Hof van Eckberge alleen losse kano's te huren.

Ontdek de Achterhoek tijdens een kano activiteit

Verken de wateren van de Achterhoek tijdens een dagje kanoën. De riviertjes van de Berkel lenen zich goed voor een mooie kanotocht. U vaart door een prachtig landschap en door cultuurhistorische stadjes en andere mooie bezienswaardigheden. Viert uw binnenkort uw familiedag, bedrijfsuitje of beleeft u een ander dagje uit met vrienden? Maak de dag compleet met een kanotocht.

U huurt een 3 persoons Canadese kano voor €48,40 per kano. Een 2 persoons sit on top boot huurt u voor €36,30 per boot.

Kanoën bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is het verzamelpunt voor de kanotocht. Start de dag met een kopje koffie en een lekker broodje van de menukaart, voordat u aan de kanotocht begint. U start in de omgeving van Eibergen. U kunt hier op eigen gelegenheid naar toe gaan. Uiteraard is het ook mogelijk het kanoën met andere activiteiten op één dag met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld per step of historische fiets naar het startpunt van uw kanotocht en ga per GPS tocht weer terug naar Hof van Eckberge. Bekijk de andere activiteiten of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Maak het dagje uit compleet

Na het kanoën, heeft u vast trek gekregen. Stil deze trek bij Hof van Eckberge. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan lunch en diner mogelijkheden in ons restaurant. U kunt bij ons zowel binnen als buiten op ons terras culinair genieten. Bij mooi weer kunt u op ons overdekt terras heerlijk barbecueën. Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee.

Heeft u daarna nog zin in andere activiteiten? Dan kunt bij ons ook lasergamen en/of bowlen.

Kom ook kanoën in de Achterhoek

Ontdek de omgeving van Eibergen tijdens een dagje kanoën. Wij regelen voor u de gehele activiteit en maken uw dag compleet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kanoën bij Hof van Eckberge? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek