Huur een fiets voor het leukste dagje uit!

Hof van Eckberge biedt u fietsverhuur. Een leuke activiteit voor de invulling van bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje of andere feestelijke gelegenheid. Uiteraard zorgen wij voor fietsen voor zowel volwassenen als kinderen. De fietsen staan klaar bij Hof van Eckberge, zodat u vanaf hier direct kunt vertrekken!

Prijzen fietsverhuur

Gewone fiets €13,50 per fiets

Historisch fiets (groot en klein wiel) €13.50 per fiets

Mountainbike €25,40 per mountainbike

Voor de huur van de bovenstaande fiets geldt een minimum van 10 stuks.

Verken de Achterhoek per fiets

Wij hebben diverse fietsroutes waarmee u de omgeving kunt verkennen. Fiets door het centrum van Eibergen of maak een mooie tocht langs omliggende plaatsen en door de weilanden van de Achterhoek. Uiteraard kunt u ook zelf een route uitstippelen. U eindigt weer bij Hof van Eckberge. 

Historische fietsroute met puzzeltocht

Een belevenis voor elke deelnemer is het fietsen op een historische fiets. Uw fiets heeft dan één groot en één klein wiel. Met deze leuke historische fiets puzzeltocht fietst u door het dorp en het buitengebied van Eibergen. U volgt de aangegeven route en dan komt u vanzelf langs de puzzelvragen die u moet noteren. De tocht duurt zo'n 1 uur en 45 minuten.

Tijdens de fietstocht heeft u als groep ook de mogelijkheid om de route uit te breiden met leuke groepsactiviteiten zoals de Lopende A, hoefijzer gooien, funslang lopen, vliegend tapijt, blindemansspel en meer.

De huur van de historische fiets inclusief de puzzeltocht bedraagt €16,00 per persoon, waarbij een minimum van 10 personen geldt. De meerprijs per activiteit bedraagt €4,85.

Mountainbike clinics

Voor de sportieve mens die van uitdaging houdt zijn de mountainbike clinics een echte aanrader. Mountainbike in o.a. de bossen van Eibergen en Haaksbergen. De routes voeren u door een werkelijk prachtig en bosrijk stukje Achterhoek en Twente. De prijs bedraagt €25,00 per persoon, waarbij een minimum van 10 personen geldt. Inclusief +/- 3 uur en 20 minuten begeleiding betaalt u €121,00 extra.

Combineer fietsen met een andere activiteit

Heeft u een mooie fietstocht gemaakt en trek gekregen? Dan kunt u bij Hof van Eckberge terecht voor een heerlijk lunch of plategerecht. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons terras en op reservering vooraf genieten van een heerlijke barbecue (vanaf 8 volwassenen).

Wilt u de dag nog verder invullen met andere activiteiten? Hof van Eckberge beschikt over een lasergame jungle en een bowlingbaan. Zijn er kinderen aanwezig binnen uw gezelschap? Zij vermaken zich prima in onze binnen- of buitenspeeltuin of in onze kinderboerderij. U kunt ook verder de omgeving verkennen met overige activiteiten als raften, steppen of een GPS tocht.

Meer informatie over fietsverhuur bij Hof van Eckberge

Wilt u meer weten over onze fietsverhuur? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden van de fietsverhuur. Ook kunnen zij u adviseren over de combinatie van fietsverhuur met andere activiteiten en bijpassende arrangementen.

De huurprijs van de fietsen betreft de prijs per dag, waarbij een minimum van 10 stuks geldt. Alle genoemde prijzen zijn op basis van de beschikbaarheid en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De activiteit is uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van de faciliteiten die Hof van Eckberge op haar eigen locatie aanbiedt. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor onze reguliere entree of geniet van één van onze all-inclusive arrangementen.