Leuke activiteiten

De leukste activiteiten bij Hof van Eckberge

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor een dagje uit? Bij Hof van Eckberge beleeft u een heerlijk dagje uit met de leukste activiteiten. Gezellig een dagje uit met vrienden, familie of een gezellige dag met collega's tijdens een bedrijfsuitje. Met ons uitgebreide aanbod zit er vast een leuke activiteit voor uw gezelschap bij.

Sportieve & ontspannen activiteiten

Zin in een sportieve activiteit? Kanoën, boogschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag, het is allemaal mogelijk bij of in de omgeving van Hof van Eckberge. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keert u terug naar Hof van Eckberge, om daar te relaxen. Nog energie over? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving van de Achterhoek dan per fiets of per GPS tocht. Wij hebben diverse fietsroutes van verschillende afstanden. Of ga klootschieten in de landelijke omgeving van Hof van Eckberge. Slinger de ‘kloot’ naar de finish. De groep die het parcour in zo weinig mogelijk worpen aflegt, is de winnaar. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Maak de dag culinair compleet

Heeft u na alle inspanning trek gekregen? Maak uw dag uit compleet met een hapje en een drankje bij Hof van Eckberge. Neem alvast een kijkje op de menukaart voor de mogelijkheden die we bieden. Kies voor een heerlijke lunch of diner om uw dag compleet te maken. Bij mooi weer kunt u ook genieten van een barbecue op ons (overdekte) terras.

Zijn er mensen in uw groep met specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee.

De leukste activiteiten in de Achterhoek

Beleef de leukste activiteiten in de Achterhoek bij Hof van Eckberge. Wij verzorgen voor u de activiteit en maken uw dag compleet. U heeft nergens omkijken naar. Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek