Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Workshops

Een bedrijfsuitje of zakelijk evenement aanvullen met een workshop? Hof van Eckberge biedt een prachtige workshop locatie met verschillende workshops. Volg een creatieve en muzikale workshop met collega's of met zakenpartners.

Muzikale en creatieve workshops

Een workshop is een activiteit van een dagdeel waarbij deelnemers specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp van de workshop. Actieve deelname speelt een belangrijke rol. Wij bieden onder andere de volgende workshops:

  • Muziek workshop
    Volg de muzikale workshop 'Djembé' of ‘Junkjam’ of ‘Cajon’. Tijdens de workshop Djembé studeer je verschillende ritmes in op Afrikaanse trommels. In de workshop Junkjam wordt afval als muziekinstrument gebruikt. Tijdens deze workshop maak je gebruik van kliko’s, olievaten en autovelgen. De ‘Cajon’ is een houten box om met de handen te bespelen. Tijdens de workshop leer je de diepe tonen van de bass of de hoge tonen van de snare of slap.

Workshop volgen bij Hof van Eckberge

Op zoek naar een bedrijfsuitje of zakelijk evenement compleet te maken? Het volgen van een workshop is de perfecte aanvulling op uw bijeenkomst.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.