Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Symposium

Bij het organiseren van een symposium, ontzorgen wij u graag volledig. Symposia zijn een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor de bezoekers. Een passende locatie voor uw symposium vindt u bij Hof van Eckberge. Wij denken graag met u mee om van uw symposium op elk vlak een succes te maken!

Succesvol symposium bij Hof van Eckberge

De landelijke ligging van Hof van Eckberge, gecombineerd met de sfeervolle en unieke ambiance van de locatie, zorgen voor een unieke evenementenlocatie.  Of u nu op zoek bent naar een locatie om een groot of klein symposium te organiseren, bij Hof van Eckberge is het mogelijk. We beschikken over meerdere grote en kleine zalen (tot een capaciteit tot maar liefst 500 personen) om uw evenement te houden. Deze zalen richten wij graag voor u in in de gewenste opstelling. Daarnaast beschikken wij over alle praktische zaken om een symposium tot stand te brengen aanwezig. Hierbij kunt u denken aan alle gewenste audiovisuele middelen, zoals een beamer, projectiescherm, microfoons en een geluidsinstallatie.

Culinair genieten tijdens uw evenement

Op culinair gebied bieden wij vele mogelijkheden. Wij denken graag met uw mee over de culinaire invulling van uw evenement. Uw symposium starten met een ontbijt, of tussendoor genieten met een lunch of brunch: bij ons is het mogelijk. Daarnaast kunt u uw dag ook ontspannen afsluiten met een diner, of bij mooi weer met een barbecue.

Reserveer onze accommodatie voor uw symposium

U kunt onze accommodatie boeken per half of heel dagdeel. Ons ervaren team weet van uw symposium een succes te maken. Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.