Netwerkborrel

Hof van Eckberge is de evenementenlocatie om uw netwerkborrel te houden. Netwerken in een unieke omgeving, doe je bij Hof van Eckberge. Op onze fraaie, inspirerende locatie en onder het genot van een drankje ontmoet u nieuwe zakenrelaties of vakgenoten. Bij het organiseren van een netwerkborrel, ontzorgen wij u graag volledig.

Succesvolle netwerken bij Hof van Eckberge

Wij beschikken over meerdere zalen om de netwerkborrel te houden, elk met een eigen sfeer. U kunt bij ons terecht met kleine en grote groepen, tot een capaciteit tot maar liefst 500 personen. Kies de ruimte en de sfeer die bij uw netwerkborrel past. Zo kunt u een gedeelte van ons restaurant afhuren, of terecht in één van onze aparte ruimtes. Bij mooi weer kunt u voor de netwerkborrel ook terecht op ons terras.

Netwerkborrel bij Hof van Eckberge

Zakelijk succes begint op de netwerkborrel bij Hof van Eckberge. Op culinair gebied bieden wij veel mogelijkheden. We bieden een uitgebreid assortiment aan drankjes, en maken uw netwerkborrel graag compleet met bijpassende hapjes. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op voor meer informatie. Ervaar business as ‘unusual’ bij Hof van Eckberge.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek