Kerstpakkettenmarkt

In verband met de huidige omstandigheden rondom Covid-19 zal de Kerstpakkettenmarkt in 2020 niet doorgaan. Uiteraard kunt u wel bij ons terecht voor bijvoorbeeld een Kerstborrel of diner, natuurlijk passend binnen de huidige maatregelen van het RIVM.

Voor bedrijven en organisaties

3e week van december 2020

Vindt u het ook ieder jaar weer lastig om een persoonlijk kerstgeschenk of kerstpakket samen te stellen? Zoekt u voor uw bedrijf of organisatie ook een originele manier om iets te geven aan uw medewerkers met kerst?

Dan hebben we bij Hof van Eckberge dé oplossing: De Eckbergse Kerstpakkettenmarkt.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig! Bij Hof van Eckberge is een gezellige markt ingericht met een grote diversiteit aan producten van lokale leveranciers. U bepaalt voor uw bedrijf of organisatie zélf het budget dat iedere medewerker uit mag geven en voor dát bedrag krijgt iedere medewerker het aantal muntjes met een waarde van € 2,50 per stuk. Iedereen shopt vervolgens zijn of haar persoonlijke kerstpakket bij elkaar op de Eckbergse Kerstpakkettenmarkt.

Welke kraampjes zijn er te vinden op de markt?

Op de Eckbergse Kerstpakkettenmarkt zijn allerlei leuke (en lekkere) producten te koop. Zo zijn er op de markt leveranciers met producten zoals:

  • chocolade
  • wijnen en gedistilleerde dranken
  • noten en zuivelproducten
  • rituals en verzorgingsartikelen
  • diverse worstsoorten en andere heerlijke versnaperingen van de slager
  • zoete en hartige lekkernijen van de bakker
Of uw medewerker nu graag een lekker geurtje wil hebben, een keukenaccessoire, een goed boek of toch liever lekkernijen voor de kerst: er is voor elk wat wils!

Arrangementen

Maak er een gezellig uitje van en combineer het shoppen op de markt met een van onze arrangementen: een heerlijk winterbuffet of een gezellig borrelarrangement.

Arrangement A: winterbuffet

Geniet samen met uw collega’s voorafgaand, tijdens of na het kerstmarktshoppen serveren wij in ons restaurant een uitgebreid buffet met stamppotten, vleessoorten en garnituren. Dranken* zijn standaard 2 uur lang verkrijgbaar bij ons drankbuffet. De prijs van dit arrangement is € 27,90 per persoon (exclusief kerstpakket).

Meerprijs verlenging dranken* per half uur €3,40 p.p.

*Frisdranken, pils van de tap, wijnen, koffie, thee en cappuccino

Arrangement B: borrelen

U kunt gedurende uw verblijf bij Hof van Eckberge ook gezellig borrelen met uw medewerkers/collega’s. Voor een vaste prijs zijn frisdranken, pils van de tap, wijnen, koffie, thee en cappuccino 2 uur lang verkrijgbaar bij ons drankenbuffet. Toch nog zin in een lekker hapje erbij? Dan kunt u tijdens uw borrel uiteraard een bittergarnituur uit onze menukaart bestellen. De prijs van dit arrangement is €13,50 per persoon (exclusief kerstpakket).

Kies de waarde van het kerstpakket

U bepaalt zelf de waarde van het kerstpakket door middel van het aantal munten (t.w.v. €2,50). Het minimum bedrag voor een kerstpakket bedraagt €20,- (8 munten à €2,50). De kerstpakketmunten zijn ook bij de diverse horecapunten te besteden.

Impressie Kerstpakkettenmarkt

In de onderstaande video krijgt u een impressie van de Eckbergse Kerstpakkettenmarkt van 2018

Beschikbaarheid en reserveren Kerstpakkettenmarkt

De Kerstpakkettenmarkt vindt in 2020 plaats in de derde week van december. Wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn of wilt u meer informatie? Bel ons dan op 0545-461100 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.