Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Brainstorm

Een inspirerende brainstorm begint bij de juiste locatie. Even weg van de ‘vaste’ omgeving en de routine. Bent u op zoek naar een andere omgeving om tot de nieuwe ideeën te komen? Hof van Eckberge heeft alle ingrediënten in huis voor goede en creatieve brainstorm sessies: een mooie omgeving, een unieke en inspirerende locatie en sfeervolle ambiance. Kom ook tot creatieve ideeën en inspiratie tijdens een brainstorm in én om Hof van Eckberge.

Brainstormen op een unieke locatie bij Hof van Eckberge

Naast de juiste ambiance en sfeer zijn bij ons ook alle praktische middelen voor een brainstorm aanwezig. Wij beschikken over meerdere ruimtes met presentatiemateriaal en comfortabele stoelen. Ruimte genoeg dus om uit te proberen, te experimenteren en te creëren. Uiteraard zijn er flip-overs aanwezig waar je al je creatieve ideeën op kwijt kan. Even een hele andere setting? Maak dan gebruik van ons terras, waarop zich verschillende lounge hoeken bevinden.

Hof van Eckberge ligt in een landelijke omgeving. Maak ook gebruik van de natuur en frisse buitenlucht, en verken de omgeving tijdens een brainstorm.

Resultaatgericht brainstormen

Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Uiteraard verzorgen wij ook graag de lunch of brunch, of een afsluitend diner aan het eind van de dag. Hierbij bieden wij veel mogelijkheden. Met uw team frisse ideeën en inspiratie opdoen? Houd dan uw brainstorm bij Hof van Eckberge. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.