Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Zakelijke evenementenlocatie

Hof van Eckberge is dé zakelijke evenementenlocatie van de Achterhoek. Vanaf 4 tot 500 personen biedt Hof van Eckberge bijzondere vergader- en congres en beursmogelijkheden met comfortabele zitplaatsen. Daarnaast bieden wij ook uitgebreide mogelijkheden om te brainstormen of een netwerkborrel te organiseren. Onze accommodatie bevindt zich in een landelijke omgeving en heeft een sfeervolle ambiance. Wij denken graag met u mee om van uw zakelijke evenement een succes te maken!

Zakelijke mogelijkheden bij Hof van Eckberge

Voor congressen, beurzen, conferenties en symposia beschikken wij over een sfeervolle ruimte met groot podium, beamer, scherm (4 x 2,5 meter) en alle audiovisuele faciliteiten die u wenst. Maak van uw zakelijke bijeenkomst een uniek evenement.

Maak voor een vergadering gebruik van onze vergaderfaciliteiten. In onze 'Mi Mundo' vergaderzaal plaatsen wij graag alles in de door u gewenste opstelling. U kunt gebruik maken van alle gewenste middelen zoals een beamer, scherm, flipover en geluid. Op zoek naar een andere omgeving om tot frisse ideeën te komen? Kom dan brainstormen bij Hof van Eckberge. Voor een productpresentatie of netwerkborrel kunt u ook bij ons terecht.

 

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.