Zakelijke evenementenlocatie

Voor elk zakelijke evenement een locatie

Hof van Eckberge is dé zakelijke evenementenlocatie in de Achterhoek, Gelderland. Of het nu gaat om een vergadering, conferentie, brainstormsessie, bedrijfsuitje of netwerkborrel, wij hebben alles in huis om van elk evenement een succes te maken.

Voor welk soort evenement zoek jij een locatie?

Of je nu een kleine brainstormsessie wilt organiseren met collega's of een grote conferentie houdt, bij Hof van Eckberge ben je aan het juiste adres.

Is een zakelijke bijeenkomst in een belevingspark een goed plan?

Een zakelijke bijeenkomst in een belevingspark, dat klinkt misschien niet direct als een goede combinatie. Toch is niets minder waar. Bij Hof van Eckberge bieden wij de perfecte combinatie van een inspirerende zakelijke locatie en een uniek belevingspark. Zo kun je bij ons niet alleen vergaderen, maar ook borrelen, eten, workshops volgen, samen plezier beleven en ontspannen tussen de bedrijven door. Een perfecte combinatie om de creativiteit te stimuleren en het teamgevoel te versterken. Allemaal zonder last te hebben van andere bezoekers van het park!

Alles dat je moet weten voor je boekt

Bij het organiseren van een zakelijk evenement komt veel kijken. Daarom willen we je graag op weg helpen met alles wat je moet weten voor je een evenement boekt bij Hof van Eckberge. Van het kiezen van de juiste evenementenruimte tot activiteiten en catering, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op om je evenement en de mogelijkheden door te spreken of boek direct telefonisch.

Neem contact opVeelgestelde vragen over onze zakelijke evenementenlocatie

Wat voor soort evenementen kan ik bij Hof van Eckberge organiseren?

Bij Hof van Eckberge kun je terecht voor verschillende soorten zakelijke evenementen, zoals een symposium, beurs, vergaderingen, conferenties, brainstormsessies en netwerkborrels. Juist op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje? Klik dan hier.

Welke audio/visuele middelen zijn er beschikbaar in de evenementenruimtes?

Onze evenementenruimtes beschikken over verschillende audio/visuele middelen, zoals een beamer, geluidsinstallatie, microfoons, mengtafel en flipovers.. Neem bij vragen over de voorzieningen gerust contact met ons op.

Waarom zou ik een belevingspark als evenementenlocatie kiezen?

Hof van Eckberge is een belevingspark waar jong en oud zich uit kunnen leven. Toch is ons park uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Het is ruim, goed bereikbaar, met een grote parkeerplaats en bestaat bovenal uit perfect verzorgde ruimtes waar je in alle rust jouw evenement kunt organiseren.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek