Een bedrijfsuitje of zakelijk evenement aanvullen met een workshop? Hof van Eckberge biedt een prachtige workshop locatie met verschillende workshops. Volg een creatieve en muzikale workshop met collega's of met zakenpartners.

Muzikale en creatieve workshops

Een workshop is een activiteit van een dagdeel waarbij deelnemers specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp van de workshop. Actieve deelname speelt een belangrijke rol. Wij bieden onder andere de volgende workshops:

  • Muziek workshop
    Volg de muzikale workshop 'Djembé' of ‘Junkjam’ of ‘Cajon’. Tijdens de workshop Djembé studeer je verschillende ritmes in op Afrikaanse trommels. In de workshop Junkjam wordt afval als muziekinstrument gebruikt. Tijdens deze workshop maak je gebruik van kliko’s, olievaten en autovelgen. De ‘Cajon’ is een houten box om met de handen te bespelen. Tijdens de workshop leer je de diepe tonen van de bass of de hoge tonen van de snare of slap.

Workshop volgen bij Hof van Eckberge

Op zoek naar een bedrijfsuitje of zakelijk evenement compleet te maken? Het volgen van een workshop is de perfecte aanvulling op uw bijeenkomst.