Voor een vergadering, teamoverleg of presentatie kunt u terecht bij Hof van Eckberge. Onze accommodatie bevindt zich in een landelijke omgeving en heeft een sfeervolle ambiance. Onze vergaderruimte ‘Mi Mundo’ is van alle gemakken voorzien, en heeft een unieke sfeer en mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een vergadering voor kleine en grote groepen; onze vergaderruimte heeft een capaciteit tot maar liefst 50 personen. Even vergaderen in een andere setting? Kom dan naar Hof van Eckberge. Uiteraard kunt u ook met grotere aantallen bij ons vergaderen. In onze grote zaal kan dit tot 300 personen op de begane grond.

Vergaderarrangement Mi Mundo

Onze 'Mi Mundo' zaal van 70m2 is een ruime vergaderzaal met veel daglicht. U presenteert eenvoudig via onze beamer met projectiescherm, doordat wij alle aansluitingen voorbereid hebben voor uw laptop of tablet en het geluid wordt versterkt door de aanwezige geluidsinstallatie inclusief DVD speler. In onze ruimten hangen de beamers aan het plafond zodat iedereen vrij zicht heeft op het scherm. Wij zetten de zaal voor u in de door u gewenste opstelling, u kunt kiezen uit de verschillende mogelijkheden verder op deze pagina en uiteraard kunt u onze flipover gebruiken. Hof van Eckberge Hof van Eckberge beschikt over gratis WiFi voor alle gasten, maar ook een vaste internetverbinding is mogelijk.

Uw arrangement bestaat uit:

  • Zaalhuur
  • Beamer, scherm, flipover, presentatie kit
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Zoete lekkernijen en mintjes

Prijzen:

Prijs per dagdeel (ochtend - middag - avond) € 14,90 p.p.
8 uurs-arrangement (ochtend en middag of middag en avond) € 24,90 p.p.

Capaciteit vergaderzaal

U-vorm 25 personen
Carré 30 personen
School 25 personen
Cabaret 40 personen
Theater 50 personen

Capaciteit grote zaal

Cabaret 200 personen
Theater 250 personen
 

Mogelijke opstellingen om te vergaderen

zaalopstellingen

 

Optioneel bij het vergaderarrangement bij te boeken

Luxe Nuovo Mundo Lunch € 18,90 p.p..
Mineraalwater en frisdranken o.b.v. verbruik
Bowling, 55 minuten per baan (maximaal 8 personen) € 23,-
12 minuten lasergame € 8,-

Vergadering op maat bij Hof van Eckberge

Het is ook mogelijk om uw vergaderarrangement uit te breiden met een smakelijke, (luxe) lunch, diner, barbecue-arrangement of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge, zoals bowling, lasergame of één van onze workshops. Onze accommodatie is ook geschikt voor bijvoorbeeld een brainstorm, congres of conferentie. Wij denken graag mee over de beste invulling van uw vergadering. Neem contact op over de mogelijkheden. Wij maken voor u graag een voorstel op maat!