Evenementen > Symposium

Op zoek naar een inspirerende symposiumlocatie in Gelderland?

Dankzij de setting en indeling van Hof van Eckberge is het een uitermate geschikte locatie om symposia te organiseren. Ons belevingspark ligt in de Achterhoek, in Eibergen, en is met de grote parkeerplaats, goede bereikbaarheid en ruimtes voor tot wel 500 personen een ideale locatie voor een symposium. En omdat een symposium in een belevingspark een unieke beleving is, wordt het een evenement om nooit te vergeten.

Bij deelnemersgroepen vanaf 100 personen - afhankelijk van de datum en invulling - krijgen jullie exclusief toegang, waardoor alle ruimtes benut kunnen worden. Zo kunnen jullie een keur aan informatieve lezingen houden in een grote en kleinere setting. Wij zorgen ervoor dat elke ruimte is voorzien van de geschikte opstelling en bijbehorende apparatuur. Bovendien verzorgen we doorlopend de juiste catering op het juiste moment.


Voor het Streektaalsymposium Achterhoek en Liemers hebben wij in 2023 gekozen voor Hof van Eckberge als locatie voor ons event. De informele sfeer sloot perfect aan bij onze gewenste doelstellingen. Het contact verliep enorm prettig. Ze zijn bij Hof van Eckberge zeer flexibel, klantvriendelijk en meedenkend. Onze bezoekers werden verrast door de huiselijke sfeer die was gecreëerd. Ook genoeg parkeerfaciliteiten. Een aanrader!

Sharon Idink Freelance Event Manager

Passende catering voor jullie symposium

Het liefst regel jij zelf zo min mogelijk voor het symposium. Dat snappen wij. De locatie moet goed zijn, aansluiten op je wensen en alle gemakken van dien hebben. Maar ook catering moet niet vergeten worden. Koffie, thee, water, maar ook versnaperingen om goede zin te houden.

Ongeacht het aantal deelnemers, zijn wij bij Hof van Eckberge daar volledig op ingericht. Of het nu om drinken, eten of gezonde snacks gaat. Wij zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt.


We helpen graag!

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier óf bel ons direct!

Neem contact op

Voor evenementen tot wel 1000 personen

Bij een evenement van meer dan 100 mensen sluiten wij - afhankelijk van de datum en invulling - onze deuren voor andere bezoekers. Je hebt dus het hele belevingspark alleen voor jou en je symposium-bezoekers. We kunnen daardoor ruimte bieden aan 1000 personen in ons park, onze zalen en ons restaurant. Hoeveel bezoekers verwacht jij te ontvangen? Laat het ons weten, dan passen wij hier alles op aan.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om jullie symposium zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we ter voorbereiding de volgende zaken goed met elkaar afstemmen.

Vervolgstap

Willen jullie met eigen ogen zien en ervaren of ons belevingspark ook de perfecte locatie voor jullie symposium is? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide rondleiding en persoonlijke toelichting op alle mogelijkheden.

Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van het evenement, vanaf het eerste contact tot het moment dat de laatste gast vertrekt. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan ontmoeten we elkaar snel!

Vraag een offerte aan

Vraag & antwoord

Voor hoeveel personen kunnen we een symposium bij Hof van Eckberge organiseren?

Wij kunnen symposia tot 500 bezoekers faciliteren. Hiervoor hebben we verschillende ruimtes beschikbaar, maar voor de een echt unieke ervaring is het mogelijk om onze symposium locatie exclusief te huren.

Waarom is Hof van Eckberge bij uitstek geschikt als symposium locatie?

Hof van Eckberge is een belevingspark, waardoor jullie deelnemers een unieke ervaring krijgen. Echt anders dan anders! De zalen zijn ruim opgezet, zeer sfeervol ingericht en goed gefaciliteerd, waardoor ze multifunctioneel zijn en dus eveneens geschikt voor een symposium. Bovendien zijn we goed bereikbaar en is er op onze grote parkeerplaats ruimte voor 300 auto’s.

Kunnen wij ook een overnachting boeken bij Hof van Eckberge?

Wij hebben zelf geen overnachtingsmogelijkheden, maar in de omgeving vind je wel diverse verblijfsaccommodaties. Van campings en parken tot luxe hotels. Kijk hier voor meer informatie: www.hofvaneckberge.nl/informatie/overnachten