Netwerkborrel
Offerte aanvragen

Evenementen > Netwerkborrel

Op zoek naar een verrassende locatie voor jullie netwerkborrel?

Kies dan voor Hof van Eckberge; dé multifunctionele locatie in Eibergen, Gelderland die ook uitermate geschikt is voor netwerkborrels. Het biedt immers alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd netwerkevent. Van een groot parkrestaurant tot kleinere ruimtes en van professionele horecavoorzieningen tot ruime parkeergelegenheid voor de deur. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een geslaagde netwerkborrel te organiseren! Echt een unieke locatie in de Achterhoek!

Exclusiviteit

Voor netwerkborrels vanaf 100 personen is het - op basis van de invulling - mogelijk om exclusiviteit te boeken, waardoor alle ruimtes benut kunnen worden. Of het nu een seminar, workshop, of de afsluitende netwerkborrel betreft; voor elk onderdeel is er een passende ruimte beschikbaar, inclusief de juiste opstelling en apparatuur. Bovendien verzorgen we doorlopend de juiste catering op het juiste moment, van koffie bij ontvangst tot een afsluitend luxe dinerbuffet.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor de organisatie van een geslaagde netwerkborrel, willen we de volgende zaken graag goed met jullie afstemmen.

  • 1. Groepsgrootte: we kunnen een netwerkborrel organiseren voor elke groepsgrootte organiseren, maar vanaf 100 deelnemers krijgen jullie exclusiviteit voor het complete pand. Hierdoor kunnen jullie de netwerkborrel op geheel eigen wijze aankleden.
  • 2. Opstelling en apparatuur: laat ons weten wat het programma is en we passen hier de opstellingen en benodigde apparatuur op aan. We bereiden alles tot in de puntjes voor, waardoor jullie er op de dag zelf geen omkijken naar hebben.
  • 3. Eten en drinken: wat mogen we de deelnemers serveren? Willen jullie bijvoorbeeld starten met koffie of thee en iets lekkers? Wat zijn de wensen qua drank en hapjes voor de borrel? En willen jullie de deelnemers, als afsluiting, trakteren op een dinerbuffet? Alles is mogelijk!
  • 4. Communicatie: het is natuurlijk belangrijk om alle deelnemers tijdig uit te nodigen voor de netwerkborrel. Informeer ze – naast de datum, tijdstip en het programma – dan vooral ook over onze unieke locatie met ruime parkeergelegenheid. En vergeet ook niet om de deelnemers naar speciale dieetwensen te vragen, zodat wij het menu daar individueel op aan kunnen passen.

We helpen graag!

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier óf bel ons direct!

Neem contact op


Vervolgstap

Willen jullie met eigen ogen zien en ervaren dat ons belevingspark ook de perfecte locatie voor jullie netwerkborrel kan zijn? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide rondleiding en persoonlijke toelichting op alle mogelijkheden.

Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan ontmoeten we elkaar snel!

Vraag een offerte aan

Vraag & antwoord

Voor hoeveel personen kunnen we een netwerkborrel bij Hof van Eckberge organiseren?

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar, maar voor de een echt unieke netwerkborrel verhuren wij onze volledige locatie - afhankelijk van de invulling en datum - voor evenementen vanaf 100 deelnemers.

Waarom is Hof van Eckberge bij uitstek geschikt als locatie voor onze netwerkborrel?

Hof van Eckberge is een belevingspark, waardoor de deelnemers aan de netwerkborrel een unieke ervaring krijgen. Echt anders dan anders! De zalen zijn ruim opgezet, zeer sfeervol ingericht en goed gefaciliteerd, waardoor ze multifunctioneel zijn en dus eveneens geschikt voor een netwerkevent. Bovendien zijn we goed bereikbaar en is er op onze grote parkeerplaats ruimte voor 300 auto’s.

Kunnen wij ook een overnachting boeken bij Hof van Eckberge?

Wij hebben zelf geen overnachtingsmogelijkheden, maar in de omgeving vind je wel diverse verblijfsaccommodaties. Van campings en parken tot luxe hotels. Kijk hier voor meer informatie: www.hofvaneckberge.nl/informatie/overnachten