Congreslocatie
Offerte aanvragen

Evenementen > Congreslocatie

Een bijzondere congreslocatie in Gelderland?

Welkom bij Hof van Eckberge, de bijzondere congreslocatie in Gelderland. Gelegen in het prachtige Eibergen, bieden wij een unieke setting voor het organiseren van jouw congres. Voor grote en kleine groepen!

Onze accommodatie combineert de schoonheid van het landelijke landschap met een professionele en inspirerende omgeving. En dat terwijl het niet voor de hand ligt om een congres te houden in een belevingspark! We kunnen uit ervaring zeggen; bij Hof van Eckberge staan wij klaar om jouw congres tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Congrescatering op maat

Een congres kan intensief zijn voor haar deelnemers. Het is dus van belang om ook de inwendige mens goed te verzorgen, zodat men vol energie naar de volgende lezing gaat. Ongeacht het aantal congresgangers, zijn wij bij Hof van Eckberge daar volledig op ingericht. Of het nu om drinken, eten of gezonde snacks gaat. Wij zorgen ervoor dat het ook op dat vlak aan niets ontbreekt. Lunchbuffetten, diners, warme en koude hapjes, bespreek vooral ook jullie specifieke wensen met ons.


Voor het Streektaalsymposium Achterhoek en Liemers hebben wij in 2023 gekozen voor Hof van Eckberge als locatie voor ons event. De informele sfeer sloot perfect aan bij onze gewenste doelstellingen. Het contact verliep enorm prettig. Ze zijn bij Hof van Eckberge zeer flexibel, klantvriendelijk en meedenkend. Onze bezoekers werden verrast door de huiselijke sfeer die was gecreëerd. Ook genoeg parkeerfaciliteiten. Een aanrader!

Sharon Idink Freelance Event Manager

Congreslocatie voor 4 tot 500 personen

Of je nu een intiem congres voor een select gezelschap of een grootschalig zakelijk evenement plant, bij Hof van Eckberge hebben we de capaciteit om aan al jouw wensen te voldoen. Onze congreslocatie biedt ruimte voor groepen van 4 tot maar liefst 1000 personen. Met diverse zalen en flexibele opstellingen kunnen we de perfecte setting creëren die past bij jouw specifieke behoeften.

In onze congreszaal bevindt zich centraal een podium, waardoor iedereen een perfect zicht op het podium heeft. Daarnaast hebben wij alle middelen in huis (beamer, projectiescherm van 4 bij 2,5 m, microfoons en geluidsinstallatie) om het congres te ondersteunen.


We helpen graag!

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier óf bel ons direct!

Neem contact op

Activiteiten en eten tijdens of na het congres

Bij Hof van Eckberge bieden we meer dan alleen een congreslocatie. We geloven in het creëren van een totaalbeleving voor jou en je gasten. Naast de professionele faciliteiten bieden wij een scala aan activiteiten die kunnen worden geïntegreerd in het congresprogramma. Denk bijvoorbeeld aan interactieve workshops of activiteiten voor een ontspannen sfeer. Dit geeft je congres een extra dimensie en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Ons restaurant biedt tevens de mogelijkheid om na het congres samen te komen voor een informele borrel of een ontspannen diner.

Organiseer een congres bij Hof van Eckberge

Bij het organiseren van een congres zijn er tal van zaken om rekening mee te houden. Wij nemen graag de organisatorische taken uit handen en denken over alles mee, zodat jij je kunt richten op de inhoud en het creëren van een waardevolle ervaring voor je gasten.

Ons professionele team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van het evenement. Van audiovisuele apparatuur en technische ondersteuning tot aan catering en logistiek. Op zoek naar overnachtingsplekken in de buurt? Ook daar helpen we je bij!

Vraag een offerte aan

Vraag & antwoord

Voor hoeveel personen kunnen we een congres bij Hof van Eckberge organiseren?

Wij kunnen congressen tot 500 bezoekers faciliteren. Hiervoor hebben we verschillende ruimtes beschikbaar, maar voor de een echt unieke congreservaring is het mogelijk om onze congreslocatie exclusief te huren.

Waarom is Hof van Eckberge bij uitstek geschikt als congreslocatie?

Hof van Eckberge is een belevingspark, waardoor jullie deelnemers een unieke congreservaring krijgen. Echt anders dan anders! De zalen zijn ruim opgezet, zeer sfeervol ingericht en goed gefaciliteerd, waardoor ze multifunctioneel zijn en dus eveneens geschikt voor een congres. Bovendien zijn we goed bereikbaar en is er op onze grote parkeerplaats ruimte voor 300 auto’s.

Kunnen wij ook een overnachting boeken bij Hof van Eckberge?

Wij hebben zelf geen overnachtingsmogelijkheden, maar in de omgeving vind je wel diverse verblijfsaccommodaties. Van campings en parken tot luxe hotels. Kijk hier voor meer informatie: www.hofvaneckberge.nl/informatie/overnachten