Een congres organiseren op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De accommodatie van Hof van Eckberge is een fantastische locatie om uw congres te houden. Met de ligging in een landelijke omgeving gecombineerd met de professionele uitstraling van de locatie verrast u gegarandeerd uw bezoekers. Wij denken op elk vlak met u mee om van uw congres een groot succes te maken!

Congres locatie voor grote en kleine groepen

Of u nu een groot of klein congres wilt organiseren: bij Hof van Eckberge is het mogelijk. Vanaf 40 personen tot 500 personen kunt u bij Hof van Eckberge terecht. De aanwezige audiovisuele middelen en een perfect zitcomfort maken Hof van Eckberge de locatie bij uitstek voor elk evenement. In onze congreszaal bevindt zich centraal een podium, waardoor iedereen een perfect zicht op het podium heeft. Daarnaast hebben wij alle middelen in huis (beamer, projectiescherm van 4 bij 2,5 m, microfoons en geluidsinstallatie) om uw congres te ondersteunen.

Hapje en een drankje tijdens het congres

Op culinair gebied is het congres naar wens in te vullen. Wij bieden uitgebreide koffie- lunch- borrel- en dinerfaciliteiten om uw congres compleet te maken. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te genieten van een hapje of een drankje: ons heerlijke rookvrije terras maakt dat mogelijk.

Een succesvol congres bij Hof van Eckberge

Wij helpen u graag met het uitdenken en organiseren van een geslaagd congres, geheel gebaseerd op uw wensen. Het ervaren team van Hof van Eckberge zorgt er tijdens het congres voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.