De unieke locatie en uitstekende faciliteiten maken Hof van Eckberge de ideale accommodatie om een conferentie te houden. Ons ervaren team staat klaar om samen met u uw evenement tot een succes te maken. Wij beschikken over ruimte ervaring om u te ontzorgen bij uw bijeenkomst. Ervaar de sfeervolle en comfortabele ambiance van Hof van Eckberge ook voor uw conferentie.

Conferentie locatie in een sfeervolle omgeving

Hof van Eckberge bevindt zich in een sfeervolle omgeving in de Achterhoek. Wij beschikken over een grote zaal en meerdere ruimtes, waar de conferentie plaats kan vinden. Hierdoor is onze accommodatie geschikt om grote en kleine conferenties te houden. Van minimaal 40 personen tot maximaal 500 personen kunt u bij Hof van Eckberge terecht.

Conferentie naar uw wensen bij Hof van Eckberge

Maatwerk conferenties zijn uiteraard mogelijk bij Hof van Eckberge. Wij denken graag samen met u na over de invulling ervan. Wij beschikken over alle gewenste audiovisuele middelen, zoals een beamer, projectiescherm, microfoons en een geluidsinstallatie. Naast een grotere zaal beschikken wij ook over een ruime vergaderruimte . Op culinair gebied heeft u een uitgebreide keuze om uw evenement compleet te maken: wij bieden uitgebreide lunch, diner, koffie- en borrelfaciliteiten. Uiteraard is er bij Hof van Eckberge voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op, en laat u verrassen door de mogelijkheden! Ervaar business as ‘unusual’ bij Hof van Eckberge.