Een inspirerende brainstorm begint bij de juiste locatie. Even weg van de ‘vaste’ omgeving en de routine. Bent u op zoek naar een andere omgeving om tot de nieuwe ideeën te komen? Hof van Eckberge heeft alle ingrediënten in huis voor goede en creatieve brainstorm sessies: een mooie omgeving, een unieke en inspirerende locatie en sfeervolle ambiance. Kom ook tot creatieve ideeën en inspiratie tijdens een brainstorm in én om Hof van Eckberge.

Brainstormen op een unieke locatie bij Hof van Eckberge

Naast de juiste ambiance en sfeer zijn bij ons ook alle praktische middelen voor een brainstorm aanwezig. Wij beschikken over meerdere ruimtes met presentatiemateriaal en comfortabele stoelen. Ruimte genoeg dus om uit te proberen, te experimenteren en te creëren. Uiteraard zijn er flip-overs aanwezig waar je al je creatieve ideeën op kwijt kan. Even een hele andere setting? Maak dan gebruik van ons terras, waarop zich verschillende lounge hoeken bevinden.

Hof van Eckberge ligt in een landelijke omgeving. Maak ook gebruik van de natuur en frisse buitenlucht, en verken de omgeving tijdens een brainstorm.

Resultaatgericht brainstormen

Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Uiteraard verzorgen wij ook graag de lunch of brunch, of een afsluitend diner aan het eind van de dag. Hierbij bieden wij veel mogelijkheden. Met uw team frisse ideeën en inspiratie opdoen? Houd dan uw brainstorm bij Hof van Eckberge. Neem contact op voor de mogelijkheden.