Een geschikte locatie voor uw beurs of evenement vindt u bij Hof van Eckberge. Gelegen onder de Hollandse eikenbomen, in een sfeervolle en unieke ambiance creëert u een unieke beurservaring. Wij beschikken over een ruime ervaring om u te ontzorgen bij het organiseren van uw evenement. Ook uniek: we beschikken over maar liefst 25.000 m² aan beursoppervlakte binnen, maar u kunt ook gebruik maken van de 2.500 m² ruimte buiten.

Unieke locatie voor elke beurs

Onze evenementenlocatie is van alle gemakken voorzien om uw beurs te ondersteunen. Onze grote zaal biedt de mogelijkheid voor een grote beursvloer. Daarnaast beschikken we ook over enkele kleine ruimtes, mocht uw beurs een kleinere opzet hebben. Onze evenementenlocatie heeft een capaciteit tot 1000 personen. Uiteraard hebben wij alle audiovisuele elementen die u maar kunt bedenken in huis, als: een beamer, projectiescherm, microfoons en een geluidsinstallatie. Rondom Hof van Eckberge is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Culinaire maatwerk tijdens de beurs

Ook culinair kunnen wij de beurs geheel verzorgen. Wij hebben uitgebreide ontbijt-, lunch-, brunch- en dinermogelijkheden. Graag denken we mee hoe de invulling van het culinaire concept het best aansluit op uw beurs.

Ontdek de mogelijkheden voor uw beurs

Hof van Eckberge staat in de regio en daarbuiten bekend als dé beurslocatie. Overtuig uzelf en kom snel een kijkje nemen op locatie. Dan kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden rondom de organisatie van een beurs. Wilt u direct meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. ‘Business as unusual’, dat is Hof van Eckberge.