Bedrijfsfeest
Offerte aanvragen

Bedrijfsuitje > Bedrijfsfeest

Kies voor een bedrijfsfeest bij Hof van Eckberge

Ons doel is om de leukste dagjes uit te faciliteren. Voor gezinnen, maar ook voor bedrijven. Dus zoek jij de volgende locatie voor jouw bedrijfsfeest? Kom dan naar de Achterhoek en geniet van het leukste feest met je collega’s! Zonder gedoe en plezier gegarandeerd.

Kies een arrangement of vraag ons om mee te denken. We zien je graag!

Maak direct een afspraak om jullie bedrijfsfeest in Gelderland te boeken

Waarom hier jouw bedrijfsfeest organiseren?

Een ruime parkeerplaats, een prachtige omgeving en de fijnste voorzieningen om van elk feest een succes te maken. Dat vind je als je binnenstapt bij Hof van Eckberge. Kies voor een middag- en/of avondvullend programma met de activiteiten die het beste bij jullie passen. Is het een actief bedrijfsuitje? Een borrel? Samen plannen we een bedrijfsfeest waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk met heerlijke gerechten en drankjes!


De beloftes gedaan door Hof van Eckberge zijn helemaal nagekomen. We hebben een geweldig personeelsfeest gehad dat tot in de puntjes door Hof van Eckberge verzorgd was! Het vis-, koud- en warm buffet, de BBQ, het dessertbuffet, onbeperkt drinken, de geweldige tafelgoochelaar en casinotafels en de andere activiteiten waren de perfecte invulling! Een echte aanrader!

Frank Beurskens Rouwmaat Groep (350 personen)

Wij ontzorgen ook in de voorbereiding

Een bedrijfsfeest organiseren kan een uitdagende en tijdrovende taak zijn. Gelukkig zijn wij hier inmiddels uiterst bedreven in, omdat wij al vele bedrijfsfeesten voor organisaties uit Gelderland en Twente, van a tot z, hebben mogen organiseren. Deze ervaring benutten we met veel enthousiasme om jullie te adviseren en ondersteunen.

Bedenk dus samen waar jullie bedrijfsfeest aan moet voldoen en deel dit met ons. Dan zorgen wij ervoor dat zowel de voorbereidingen als het feest zelf op rolletjes lopen.


We helpen graag!

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier óf bel ons direct!

Neem contact op


Wat zijn de mogelijkheden bij Hof van Eckberge?

In aanloop naar ons eerste gesprek, is het handig om over onderstaande punten na te denken, zodat we hét perfecte bedrijfsfeest op touw kunnen zetten.

  • 1. Groepsgrootte: als je weet hoeveel mensen we ongeveer op jullie bedrijfsfeest kunnen verwachten, dan is het eenvoudiger om de geschikte ruimtes, activiteiten en horeca-arrangementen te kiezen.
  • 2. Activiteiten en entertainment: wat spreekt jullie groep aan? Als we dat weten, dan selecteren we die activiteiten en/of artiesten waar jullie feestgangers enthousiast van worden. Qua activiteiten kun je bijvoorbeeld denken aan: bowlen, lasergamen, adventure golfen en boogschieten.
  • 3. Eten en drinken: wat zullen we de gasten tijdens het bedrijfsfeest serveren? Starten jullie met koffie of thee en iets lekkers, of gaan jullie liever meteen aan de borrel? Houden jullie van een barbecue, of wordt een uitgebreid buffet meer gewaardeerd? Samen maken we de beste keuzes.
  • 4. Communicatie: het is natuurlijk belangrijk om alle genodigden tijdig te informeren over jullie bedrijfsfeest. Ons advies is daarom om op tijd een ‘save the date’ uit te sturen. Op die manier kan iedereen het alvast in de agenda zetten. In de officiële uitnodiging kun je vervolgens de details vermelden, zoals datum, tijd en natuurlijk onze locatie. En vergeet dan ook niet om de mensen naar hun dieetwensen te vragen. Ook daarop kunnen wij het menu individueel aanpassen.

En nu?

Bespreek dus bovenstaande punten en kom naar Eibergen! Dan krijgen jullie een rondleiding en plannen we samen jullie perfecte bedrijfsfeest.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan zien we elkaar snel!

Vraag een offerte aan

Vraag & antwoord

Voor hoeveel personen kunnen we een bedrijfsfeest organiseren bij Hof van Eckberge?

Je kunt bij ons met groepen van 4 tot 500 personen terecht. Dus zowel voor kleine als grote bedrijven! Wij kunnen jou adviseren over passende activiteiten voor elke groepsgrootte.

Waarom zou ik Hof van Eckberge als locatie voor ons bedrijfsfeest kiezen?

Bij Hof van Eckberge organiseren we een bedrijfsfeest dat perfect bij jullie en jullie organisatie past. Het is ruim, goed bereikbaar, heeft een grote parkeerplaats en echt alles in huis om er een zeer geslaagd bedrijfsfeest van te maken.

Kunnen wij ook een overnachting boeken bij Hof van Eckberge?

Nee, Hof van Eckberge biedt geen logies! Méér in de omgeving vind je diverse verblijfsaccommodaties. Van campings en parken tot luxe hotels. Op onze website vind je hier meer informatie over: klik hier