Zakelijk

Zakelijke evenementen

Ga direct naar:

Hof van Eckberge is dé sfeervolle locatie voor uw zakelijke evenementen. Onze evenementenlocatie is uitermate geschikt als decor voor een congres, conferentie, vergadering, symposium, brainstorm, productpresentatie of een netwerkborrel. Alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement zijn aanwezig. Vanaf 4 tot 500 personen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om van uw evenement een succes te maken!

Uniek bedrijfsuitje

Het leukste bedrijfsuitje verzorgen wij ook graag voor u. Of u nu een personeelsfeest wilt organiseren of een jubileum wilt vieren, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk uitje wordt. Een combinatie van avontuur, beleving of ontspanning: bij ons is alles mogelijk. Voor ieder bedrijfsuitje kunnen wij u een passend arrangement bieden. Al vele bedrijven gingen u voor!

Zakelijk dineren in ons restaurant

Voor een zakelijke lunch, brunch of een diner bieden wij vele mogelijkheden. Geniet met relaties, collega’s of partners van heerlijke gerechten bereid door onze eigen culinaire brigade. Kom lunchen van onze lunchkaart of bestel een plategerecht naar keuze van onze plateservice. Bekijk alvast onze menukaart voor ons volledige aanbod.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek