Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Zakelijke evenementen

Ga direct naar:

Hof van Eckberge is dé sfeervolle locatie voor uw zakelijke evenementen. Onze evenementenlocatie is uitermate geschikt als decor voor een congres, conferentie, vergadering, symposium, brainstorm, productpresentatie of een netwerkborrel. Alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement zijn aanwezig. Vanaf 4 tot 500 personen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om van uw evenement een succes te maken!

Uniek bedrijfsuitje

Het leukste bedrijfsuitje verzorgen wij ook graag voor u. Of u nu een personeelsfeest wilt organiseren of een jubileum wilt vieren, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk uitje wordt. Een combinatie van avontuur, beleving of ontspanning: bij ons is alles mogelijk. Voor ieder bedrijfsuitje kunnen wij u een passend arrangement bieden. Al vele bedrijven gingen u voor!

Zakelijk dineren in ons restaurant

Voor een zakelijke lunch, brunch of een diner bieden wij vele mogelijkheden. Geniet met relaties, collega’s of partners van heerlijke gerechten bereid door onze eigen culinaire brigade. Kom lunchen van onze lunchkaart of bestel een plategerecht naar keuze van onze plateservice. Bekijk alvast onze menukaart voor ons volledige aanbod.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.