Business & Events

'Business as Unusual'

Bij Hof van Eckberge doen we het graag nét even anders! Onze focus ligt op een optimale beleving, waarbij we jouw event, zakelijke bijeenkomst of vergadering graag tot in de puntjes verzorgen op onze eigen, unieke wijze!

Evenementenlocatie

Ons 25.000m² grote belevingspark biedt een unieke locatie voor allerlei soorten evenementen. Zakelijke familiedag, congres, symposium? Alles kan!

Meer informatie

Bedrijfsuitjes

We bieden tal van activiteiten én goede horeca! Voor een (actief) bedrijfs- of teamuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd? Check hier alle info!

Meer informatie

Vergaderlocatie

Onze goed uitgeruste vergaderzaal is dé locatie voor een meeting met presentatie. Met één van onze arrangementen ben je de hele dag voorzien van alle benodigdheden!

Meer informatie

Onze locaties

Neem een kijkje!

Arrangementen

Bekijk onze basisprijzen!

Kerstpakkettenmarkt

Shop een Kerstpakket!

Neem contact op!

We helpen je graag!

Reviews & Ervaringen

De beloftes gedaan door Hof van Eckberge zijn helemaal nagekomen. We hebben een geweldig personeelsfeest gehad dat tot in de puntjes door Hof van Eckberge verzorgd was!

Het vis-, koud- en warm buffet, de BBQ, het dessertbuffet, onbeperkt drinken, de geweldige tafelgoochelaar en casinotafels en de andere activiteiten waren de perfecte invulling! Een echte aanrader!
Frank Beurskens Rouwmaat Groep
Bij OVSoftware besteden wij naast een grote aandacht aan de opdrachtgever ook veel aandacht aan onze medewerkers, waaronder het jaarlijkse Kerstfeest!

De laatste twee feesten zijn gehouden bij Hof van Eckberge, een locatie die past bij álle leeftijden en een goed verzorgt hapje en drankje levert. Niet voor niets zijn we al meerdere keren te gast geweest!
Leo Stelloo OVSoftware
In het voorjaar van 2023 waren we met het team van It's All About Christmas te gast bij Hof van Eckberge voor ons jaarlijkse teamuitje!

In het voortraject werd er prettig meegedacht en de op maat gemaakte offerte werd zonder twijfel definitief gemaakt. We hebben een topdag gehad vol activiteiten - waaronder de nieuwe golfbanen - en een heerlijk afsluitend BBQ-buffet!
Organisatie It's all About Christmas