• Workshops | Kookworkshop en muziek workshop

Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Woon je in de provincie Gelderland en ben je op zoek naar de leukste workshops bij jou in de buurt? Voor een avontuurlijke workshop hoef je echt het land niet uit of ver te reizen. In het Achterhoekse Eibergen heeft Hof van Eckberge alles in huis voor een complete workshop met het hele gezin.

Voor jong en oud!

Een heerlijk dagje erop uit met je familie aanvullen met een workshop? Ook dat is mogelijk bij Hof van Eckberge. Wij bieden een unieke workshops. Volg een creatieve en muzikale workshop die geschikt is voor volwassenen en kinderen. Zo heeft iedereen plezier!

Muzikale of creatieve workshops

Tijdens een workshop doe je samen iets leuks, waar je tegelijkertijd ook nog wat van kan leren. Kunnen jullie heel goed zingen en trommelen en wil je nog beter worden? Dan zit je bij Hof van Eckberge helemaal goed. We bieden een muziekworkshop aan voor het hele gezin.

Muziek workshop

Volg de muzikale workshop 'Djembé' of ‘Junk Jam’ of ‘Cajon’. Tijdens de workshop Djembé studeer je verschillende ritmes in op Afrikaanse trommels. In de workshop Junk Jam wordt afval als muziekinstrument gebruikt. Tijdens deze workshop maak je gebruik van kliko’s, olievaten en autovelgen. De ‘Cajon’ is een houten box om met de handen te bespelen. Tijdens de workshop leer je de diepe tonen van de bass of de hoge tonen van de snare of slap. Lukt het jullie er een muzikaal festijn van te maken?

De muziekworkshops zijn bij Hof van Eckberge uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van onze eigen faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan de bowlingbaan, de lasergame, de losse toegang tot het belevingspark, één van de all-inclusive arrangementen of een diner in het restaurant.

Meer informatie over workshops in Gelderland

Wil je meer weten over bovenstaande workshops in Gelderland bij Hof van Eckberge? Neem dan contact op met onze medewerkers en reserveer. Maak een dagje uit compleet met een workshop bij Hof van Eckberge.