Alle faciliteiten zijn weer geopend!
Benieuwd naar onze actuele werkwijze? Bekijk onze Corona-informatie!

Vooraf tickets reserveren is verplicht.

Bestel e-tickets Corona-informatie Veel gestelde vragen

Het is weer zover, de zomervakantie staat voor de deur!

Wilt u een heerlijk dagje uit in de zomervakantie met vrienden, familie of vrienden, kom dan naar Hof van Eckberge in Eibergen. Het leukste uitje bij regen én zonneschijn!

Wij zijn een belevingspark met dierentuin, een waar speelparadijs voor jong en oud. Hof van Eckberge is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt ook over aangepaste faciliteiten zoals onze snoezelruimte, aangepaste bowling en lasergame* en een goede verschoningsruimte. Daarnaast is één van de vlonders van onze zand- en waterspeelplaats toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Hof van Eckberge te bieden heeft? Ontdek hier alles over ons park.

U kunt in de zomervakantie (zaterdag 4 juli t/m zondag 30 augustus, inclusief de bouwvakvakantie 2020) dagelijks terecht vanaf 10.00 uur. Wij zijn maandag t/m vrijdag dagelijks geopend tot 18.00 uur (keuken sluit om 17.30 uur). Op zaterdag en zondag zijn we geopend van tot 19.00 en sluit onze keuken om 18.30 uur.

Bij mooi en minder mooi weer biedt Hof van Eckberge alle mogelijkheden om een ontspannen dagje uit te gaan, een superleuk gezinsuitje.

Dagje uit in de zomervakantie

Start de dag met een heerlijk kopje koffie met een appelgebak of een andere zoete lekkernij naar keuze én geniet bij mooi weer van ons 25.000m2 grote buitenterrein. Het belevingspad voert u door onze dierentuin, onder andere langs de wallaby's, ara's, wasbeertjes, stekelvarkens, prairiehondjes en bijzondere watervogels.

Voor jong en oud

Terwijl u ontspannen geniet op ons royale, rookvrije en deels overdekte terras met loungebanken en heerlijke zitjes, spelen de kleine kinderen in een veilige omheinde zone dicht bij het terras. De grotere kinderen spelen in onze speeltuin met grote airtrampoline, de kabelbaan en uitdagende speeltoestellen en schommels. In onze waterspeeltuin onder de verkoelende schaduwdoeken kunnen ze heerlijk spelen met zand en waterelementen.

Is het minder mooi weer? Dan kunnen de kinderen binnen spelen terwijl u achterover leunt in ons restaurant.

Online tickets: reserveer snel en eenvoudig

Wij hebben een gemakkelijk online ticketsysteem op onze website toegevoegd. U kunt hier bij voorkeur vóóraf voor een bepaalde dag tickets kopen. Zo is inzichtelijk wanneer het maximum aantal personen is bereikt en dit voorkomt teleurstelling aan de deur wanneer gasten op de bonnefooi komen en het maximale aantal gasten is bereikt. Er kan gekozen worden uit combi-tickets inclusief lunch- of plateservice gerecht óf kies voor een los entreekaartje. Voor de kinderen is er een combi-ticket inclusief frites met snacks. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Extra handig: de online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa!

In de zomervakantie uit eten in ons restaurant

Combineer uw bezoek aan ons park met een bezoek aan ons selfservice restaurant, of kom gezellig aan het eind van de dag voor een heerlijk diner. U kunt dagelijks terecht in ons sfeervolle selfservice restaurant voor een heerlijke lunch, plateservice gerechten of voor een lekkere puntzak frites met snacks. U kunt bij onze bar gerechten bestellen van onze menukaart. Bekijk hier alvast onze menukaart. Vanaf 15 volwassenen kunt u een All Inclusive barbecue reserveren voor uw groep.

Meer informatie

Voor alle overige informatie over onze maatregelen rondom het Coronavirus klik hier. Bekijk hier alle informatie over onder meer acties, vouchers, Social Deal en overige veelgestelde vragen.

Handige wetenswaardigheden

  • Het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Dit geldt voor zowel onze binnenaccommodatie als ons belevingspark buiten.
  • Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.
  • U parkeert bij Hof van Eckberge altijd gratis!
  • Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Wel kunt u, indien beschikbaar, kosteloos gebruik maken van één van onze twee hondenkennels. Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid. Uitzondering op voorstaande is de hulphond.
  • De speelstructuren van onze binnenspeeltuin zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.
  • Hof van Eckberge adviseert u om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.
  • Graag tot ziens bij Hof van Eckberge!