Workshops

Een heerlijk dagje spelen aanvullen met een workshop? Ook dat is mogelijk bij Hof van Eckberge. Wij bieden een aantal unieke workshops. Volg een creatieve of muzikale workshop met uw kinderen!

Muzikale en creatieve workshops

Een workshop is een activiteit van een dagdeel waarbij deelnemers specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp van de workshop. Actieve deelname speelt een belangrijke rol. Wij bieden onder andere de volgende workshops:

Muziek workshop

Volg de muzikale workshop 'Djembé' of ‘Junkjam’ of ‘Cajon’.

Bij Djembé studeer je swingende ritmes in op Afrikaanse trommels. Deze percussie workshop is geschikt voor jong en oud. De djembé is een kelkvormige handtrommel die aan één zijde is bespannen met een geitenvel. Tijdens de workshop, die in groepsverband wordt gegeven, komen aspecten als techniek, ritme, samenspel, structuur, soleren en improviseren aan bod.

Junkjam is muziek maken met afval. Hierbij worden o.a. kliko’s, olievaten en autovelgen als percussie-instrumenten gebruikt. In de achterstandswijken in de grote steden van de VS is deze vorm van spectaculair drummen ontstaan omdat de mensen geen geld hadden voor dure instrumenten. Aan bod komen onder andere klankenopbouw, ritmes, samenspel, solo’s en improvisatie.

De Cajon is een houten ‘box’ die men met de handen bespeelt. De diepe tonen van de bass of de hoge tonen van de snaren of slap, je leert ze allemaal. En zeker in groepsverband staat u versteld van de sound van dit kleine instrument!

De muziekworkshops zijn bij Hof van Eckberge uitsluitend te reserveren in combinatie met het gebruik van onze eigen faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan de bowlingbaan, de lasergame, de losse toegang tot het belevingspark, één van de all-inclusive arrangementen of een diner in het restaurant.

Workshop volgen bij Hof van Eckberge

Op zoek naar een ontspannen manier om het dagje spelen compleet te maken? Het volgen van een workshop is de perfecte aanvulling op een dagje spelen bij Hof van Eckberge.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.