Waterpark

Waterpret voor jong en oud vindt u bij ons in het waterpark. Bij mooi weer is het heerlijk spelen in het waterpark van Hof van Eckberge. In ons waterpark bevindt zich een neveltuin, een waterpomp en waggelboot, voor eindeloos vermaak. Wat is er heerlijker dan met water spelen op een warme dag? Kom ook genieten van een middag waterpret bij Hof van Eckberge in Eibergen.

Eindeloze waterpret voor jong en oud

De zandbak en de waterpomp zorgen voor een hele middag pret! De waggelboot is geheel gemaakt van hout en heeft een mast en een railing. Staande op het dek is het heerlijk zeerovertje, kapitein of matroos spelen. Met de waterpomp kan zelf water uit de grond gepompt worden. Dit is een groot succes bij kinderen. Wat is er leuker dan water dat beweegt en dat de kinderen zelf kunnen besturen? Het waterpark bevindt zich te midden van een zandbak, dus de kinderen kunnen ook heerlijk zandkastelen bouwen. Oude kleren,laarzen of zwemkleding aan, en uren lang spelen maar!

Waterpark in de Achterhoek

Het waterpark bevindt zich naast ons terras. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje, heeft u zicht op uw kinderen die spelen in het waterpark. Op zoek naar een leuke plek om te spelen in de Achterhoek? Kom dan naar Hof van Eckberge, en kom lekker buiten spelen in ons waterpark. Tijdens een dagje spelen kun je gebruik maken van ons waterpark. Ook tijdens een kinderfeestje of kinderpartijtje is het hier goed vertoeven.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.