Strandpaviljoen

Op het buitenterrein van Hof van Eckberge, midden in de kinderboerderij en tussen het groen bevindt zich ons strandpaviljoen. Dit sfeervolle paviljoen is voorzien van heerlijke loungebanken met kussens en een vlonderterras met schaduwdoek. Aangrenzend vindt u een beachvolleybalveld. Alle ingrediënten voor een gezellige dag met uw gezelschap zijn aanwezig!

Iets te vieren? Doe dat in het strandpaviljoen

Heeft u binnenkort iets te vieren met vrienden of familie, als een kinderfeestje, verjaardag of een teamuitje? Huur dan het strandpaviljoen af, en geniet met uw gezelschap van deze bijzondere accommodatie. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen in onze buitenspeeltuin, kinderboerderij of doolhof, terwijl u ontspannen kunt genieten in ons strandpaviljoen. Op zoek naar een sportieve aanvulling van uw dag? Speel dan een potje beachvolleybal op het aangrenzende veld.

Culinair genieten in het strandpaviljoen

Gezellig eten met de gehele groep kan in ons strandpaviljoen. Reserveer voor één van onze All Inclusive barbecue arrangementen. Wij zorgen ervoor dat de koelkast gevuld is met frisdranken, bier en wijnen. Uiteraard serveren wij ook koffie/thee, appelgebak en zoete lekkernijen bij het paviljoen. Tijdens het All In arrangement kunt u hier onbeperkt van genieten en als afsluiting gaat u 2 uur lang barbecueën op het terras. Het strandgevoel komt ook voor de kids volledig tot zijn recht in het nabijgelegen waterpark. Het strandpaviljoen is de plek voor een onvergetelijke dag!

U kunt het strandpaviljoen huren voor €50,- per dag.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.