• Beachvolleybal | Evenementenlocatie strandpaviljoen
  • Strandpaviljoen | Evenementenlocatie strandpaviljoen

Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Op het buitenterrein van Hof van Eckberge, midden in de kinderboerderij en tussen het groen bevindt zich ons strandpaviljoen. Dit sfeervolle paviljoen is voorzien van heerlijke loungebanken met kussens en een vlonderterras met schaduwdoek. Aangrenzend vindt u een beachvolleybalveld. Alle ingrediënten voor een gezellige dag met uw gezelschap zijn aanwezig!

Iets te vieren? Doe dat in het strandpaviljoen

Heeft u binnenkort iets te vieren met vrienden of familie, als een kinderfeestje, verjaardag of een teamuitje? Huur dan het strandpaviljoen af, en geniet met uw gezelschap van deze bijzondere accommodatie. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen in onze buitenspeeltuin, kinderboerderij of doolhof, terwijl u ontspannen kunt genieten in ons strandpaviljoen. Op zoek naar een sportieve aanvulling van uw dag? Speel dan een potje beachvolleybal op het aangrenzende veld.

Culinair genieten in het strandpaviljoen

Gezellig eten met de gehele groep kan in ons strandpaviljoen. Reserveer voor één van onze All Inclusive barbecue arrangementen. Wij zorgen ervoor dat de koelkast gevuld is met frisdranken, bier en wijnen. Uiteraard serveren wij ook koffie/thee, appelgebak en zoete lekkernijen bij het paviljoen. Tijdens het All In arrangement kunt u hier onbeperkt van genieten en als afsluiting gaat u 2 uur lang barbecueën op het terras. Het strandgevoel komt ook voor de kids volledig tot zijn recht in het nabijgelegen waterpark. Het strandpaviljoen is de plek voor een onvergetelijke dag!

U kunt het strandpaviljoen huren voor €50,- per dag.