Snoezelruimte

Even een onderbreking van het spelen, en heerlijk ontspannen? Kom heerlijk snoezelen in de snoezelruimte bij Hof van Eckberge. Onze snoezelruimte biedt een sfeervolle, zintuigprikkelende omgeving en is geschikt voor ontspanning en het stimuleren van de zintuigen.

Ontspannen in de snoezelruimte

Het woord snoezelen is een samentrekking van de woorden doezelen (wat verwijst naar de sfeer) en snuffelen (wat verwijst naar het onderzoekende element). In onze snoezelruimte bevindt zich een groot relax/schuimbed en diverse podia. Hierop kunt u heerlijk liggen, met de sterrenhemel van verschillende kleuren boven u. Even rust nemen of genieten van de tijd alleen of met elkaar, dat kan tijdens het snoezelen. Snoezelen kan een positieve invloed hebben op zowel het lichamelijke als psychische welzijn van de persoon.

Snoezelen kan een geschikte activiteit zijn voor zowel kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, dementie, autisme, chronische pijn en/of stress. Daarnaast sluit snoezelen ook aan bij het ontwikkeling van kinderen tot zes jaar.

Snoezelen bij Hof van Eckberge

De snoezelruimte is toegankelijk tijdens de openingstijden van Hof van Eckberge. Wilt u met een groep privé snoezelen? Huur dan onze snoezelruimte af. Dit is mogelijk voor €50,- per uur. Bij het afhuren wordt ook de beamer en de bijbehorende knoppenwand geactiveerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen u graag alles over snoezelen.

Snoezelruimte exclusief gereserveerd - 13 maart 2020

Op vrijdag 13 maart is onze snoezelruimte exclusief gereserveerd van 14.00 tot 17.00 uur.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.