Lasergamen

In voor avontuur? Kom lasergamen bij Hof van Eckberge, een unieke ervaring! Denk u eens in: u bevindt zich midden in een jungle. Dit ziet en ervaart u overal om u heen. Het gebied is onheilspellend en vanaf nu vecht iedereen voor zichzelf. Het doel van lasergame is om zoveel mogelijk andere spelers te raken. Speel een spectaculair spel lasergame met vrienden, familie of collega's.

Prijzen lasergamen

Tijdens openingstijden € 4,- per heat van 6 minuten (per persoon)
De prijs van de lasergame is exclusief de geldende entree. De entreeprijzen leest u hier.
Op woensdag, donderdag en vrijdag (buiten de landelijke schoolvakanties en feestdagen) heeft iedereen van 13 jaar en ouder gratis entree.
Lasergamen is mogelijk vanaf +/- 7 jaar en onze lasergame is rolstoeltoegankelijk.

Lasergamen in de jungle

Hof van Eckberge beschikt over een ruim 400m² grote lasergame jungle, dat zich uitstrekt over twee verdiepingen. Het biedt de mogelijkheid om met meerdere spelers tegelijk een spelletje lasergame te spelen. Iedere speler krijgt een lasergun en een speciaal vest met sensoren. Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar. Tijdens het spel sluipt u behoedzaam door de gangen van de lasergame jungle: een doolhof vol licht- en geluidseffecten. De spanning is om te snijden, maar pas op voor uw tegenstanders!

Lasergamen met een beperking

Onze lasergame voorziening is toegankelijk voor mensen met een beperking. Er is een speciale, veilige plek aangemaakt om met een beperking mee te kunnen doen aan het spel. De begane grond van onze lasergame ruimte is rolstoeltoegankelijk. Daarnaast hebben wij de eerste lasergame faciliteit ter wereld met een rolstoel shooting point.

Openingstijden en reserveren

Meedoen mag vanaf 7 jaar en wij kunnen u op de dag zelf aangeven hoeveel vesten er beschikbaar zijn. Voor deelname overdag is reserveren niet mogelijk. Muntjes voor deelname zijn verkrijgbaar bij de receptie en bar. Met een lasergame starten kan meerdere keren per uur. Op de deur van de lasergame ingang staat de eerstvolgende begintijd aangegeven. Wenst u na 17.00 uur te gaan lasergamen? Deze heats kunt u voorafgaand aan uw bezoek online of telefonisch reserveren.

Kom ook lasergamen bij Hof van Eckberge

Tijdens een bezoek aan Hof van Eckberge kunt u gebruik maken van onze lasergame. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.