i.v.m. werkzaamheden t.b.v. herinrichting van de Lintveldseweg van maandag 7 oktober t/m vrijdag 6 december 2019, zijn wij via een alternatieve route te bereiken. Op deze pagina wordt deze tijdelijke route beschreven. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons via 0545 - 46 11 00.

Kinderboerderij

Nieuwsgierig naar onze kinderboerderij? Ontdek de dieren uit Noord- en Zuid Amerika en Australië in onze kinderboerderij, zij begroeten u graag. Ons belevingspad voert u langs ons groene en bloemrijke buitenterrein en alle verschillende dieren. Een leuk dagje spelen maakt u compleet met een bezoek aan onze kinderboerderij.

Plezier en educatie in onze kinderboerderij

In onze kinderboerderij is altijd wat te zien, doen en beleven. Wat te denken van prachtige alpaca's die u kunt bewonderen en walibi`s die u nog nooit van zo dichtbij heeft kunnen zien. En vindt u het leuk om ze te voeren? Op diverse plaatsen staan voederautomaten met diervoer. Wilt u graag meer leren over onze diersoorten? Bij de dierenverblijven staan displays met allerlei informatie over de dieren. Een leuk en leerzaam uitje beleeft u in onze kinderboerderij!

Dierenspeurtochten: op avontuur in de kinderboerderij

Daarnaast bieden wij ook dierenspeurtochten aan. Deze zijn beschikbaar voor kinderen in verschillende leeftijdsklassen. De vragen leiden de kinderen door de kinderboerderij. Spelenderwijs vinden ze de verschillende antwoorden op de vragen. Een echte aanrader, ook leuk als onderdeel bij kinderfeestjes en schoolreisjes! Onze dierverzorgers staan u uiteraard ook graag te woord.

Wilt u meer weten over onze dieren en hebben wij uw interesse gewekt, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.