Doolhof

Beleef avonturen in ons doolhof! Durft u het aan om het doolhof in te gaan en de weg te vinden naar de uitgang? Kom dan dwalen in ons doolhof. Het is een avontuur om de weg uit het doolhof te vinden, voor zowel jonge als oudere kinderen.

Op avontuur in het doolhof

Het doolhof bij Hof van Eckberge is compleet gemaakt van wilgen. Deze hebben een hoge lengte, waardoor er niet over het doolhof heengekeken kan worden. Dat maakt het nog eens extra spannend! Op avontuur door het doolhof is een leuke aanvulling op een middagje buiten spelen bij Hof van Eckberge, zowel voor kinderen als volwassenen.

Wilgendoolhof bij Hof van Eckberge

Wanneer Hof van Eckberge geopend is, is het doolhof vrij toegankelijk. Na de inspannende speurtocht kunt u heerlijk ontspannen op ons terras of in ons restaurant. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje, genieten de kinderen in onze buitenspeeltuin met kabelbaan, trampoline en waterpark. Ook is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan de kinderboerderij.

Zoekt u een kinderfeestje of partijtje met een uitdaging? Kom dan dwalen in het doolhof tijdens het feestje. Ook tijdens een verjaardag, buurtfeest, schoolreisje of een andere feestelijke gelegenheid is het doolhof een leuke aanvulling op de dag. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.