Buitenspeeltuin

Lekker buiten spelen doen uw (klein)kinderen bij Hof van Eckberge in de buitenspeeltuin. Wij bieden tal van mogelijkheden voor uw kinderen om heerlijk buiten te spelen. Met maar liefst 25.000 m² aan buitenterrein is er voor elke leeftijd wel iets te beleven.

Buiten spelen voor de allerjongsten

Vlakbij ons terras hebben we een speciaal ingerichte en afgeschermde zone, waar de allerkleinsten (tot 4 jaar) veilig buiten kunnen spelen. De speeltoestellen die zich hier bevinden, zijn geschikt voor kinderen van deze leeftijd. Door de ligging vlakbij ons terras heeft u altijd zicht op uw kinderen, en weet u altijd waar zij zich bevinden.

Leuk voor jong en oud

De oudere kinderen kunnen gebruik maken van de zand- en waterpark, de neveltuin, de houten speeltoestellen, de kabelbaan, de air trampoline en een gigantisch klautergrid. Of laat ze volop avonturen beleven in ons doolhof. Ontdek en bewonder vervolgens de vele dieren in onze kinderboerderij, welke zich naast de buitenspeeltuin bevindt. Slaat het weer plotseling om? Zet de speelpret dan voort in onze binnenspeeltuin

Toegankelijk voor iedereen

Onze buitenspeeltuin is toegankelijk voor iedereen. Op het buitenterrein van Hof van Eckberge is een half verhard pad aanwezig is. Zo is de buitenspeeltuin ook toegankelijk voor rolstoelen. Het pad leidt u langs onze dieren in de kinderboerderij en door de tuinen. Ook aan de ouders hebben wij gedacht. Terwijl uw kinderen heerlijk buiten spelen, geniet u van een hapje en/of drankje op ons terras.

Kom ook een heerlijk middagje spelen in de buitenspeeltuin van Hof van Eckberge!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.