Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Buitenspeeltuin

Bij Hof van Eckberge kunnen uw (klein)kinderen lekker buitenspelen in de buitenspeeltuin. Met maar liefst 25.000 m² aan buitenterrein is er voor elke leeftijd wel iets te beleven. Wij hebben dan ook tal van mogelijkheden voor uw kinderen om heerlijk buiten te spelen.

Buitenspeeltuin met terras

Vlakbij ons terras hebben we een speciaal ingerichte en afgeschermde zone, waar de allerkleinsten (tot 4 jaar) veilig buiten kunnen spelen. De speeltoestellen die zich hier bevinden, zijn geschikt voor kinderen van deze leeftijd. Door de ligging van de buitenspeeltuin vlakbij het terras heeft u altijd zicht op uw kinderen, en weet u altijd waar zij zich bevinden. Ons rookvrije terras is deels overdekt, dus bij zonnig weer kunt u, wanneer u dat wenst, lekker in de schaduw zitten. En als het weer slecht(er) is, zit u lekker droog. Geniet van een lekker hapje of drankje van onze menukaart, terwijl uw kinderen lekker buiten spelen.

Leuk voor jong en oud

De oudere kinderen kunnen gebruik maken van de zand- en waterpark, de neveltuin, de houten speeltoestellen, de kabelbaan, de air trampoline en een gigantisch klautergrid. Of laat ze volop avonturen beleven in ons doolhof. Ook kunnen ze vele dieren ontdekken in onze kinderboerderij, welke zich naast de buitenspeeltuin bevindt. Hier zijn onder andere wasberen, wallaby’s en alpaca’s te bewonderen. Daarnaast hebben we ook een waterpark. Hier kunnen uw kinderen zich uren vermaken in de waggelboot en met de waterpomp. Wie wil er niet spelen in zo’n buitenspeelparadijs?

Van de buitenspeeltuin naar binnen

Slaat het weer plotseling om? Zet de speelpret dan binnen voort! Daar is namelijk ook van alles te beleven! De kinderen kunnen er lekker spelen in onze binnenspeeltuin. Ook kunt u gezellig een potje bowlen of lasergamen. Kortom bij Hof van Eckberge is het leuk voor jong en oud bij mooi weer en slecht(er) weer!

Toegankelijk voor iedereen

Onze buitenspeeltuin is toegankelijk voor iedereen. Op het buitenterrein van Hof van Eckberge is een half verhard pad aanwezig is. Zo is de buitenspeeltuin ook toegankelijk voor rolstoelen. Het pad leidt u langs onze dieren in de kinderboerderij en door de tuinen. Ook aan de ouders hebben wij gedacht. Terwijl uw kinderen heerlijk buiten spelen, geniet u van een hapje en/of drankje op ons terras.

Kom ook een heerlijk middagje spelen in de buitenspeeltuin van Hof van Eckberge!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!