Bowlen met beperking

Hof van Eckberge beschikt over uitstekende faciliteiten om te bowlen met een beperking. Onze gehele bowlingbaan is zo ingericht, dat deze uitermate geschikt zijn voor mensen met een beperking, oudere mensen of mensen in een rolstoel. Zo hebben we de bowlingbanen gelijkvloers aan laten leggen en is deze rolstoeltoegankelijk.

Genieten van bowlen met het gehele gezelschap

Doordat onze bowlingbanen voor iedereen toegankelijk zijn, is het voor iedereen mogelijk om te genieten van het bowlen. Voor iedereen die dat wenst zijn er aan de zijkanten van de banen zogenaamde bumpers die omhoog kunnen, zodat u altijd een aantal pins omgooit. Daarnaast hebben we hulpmiddelen. Mocht u niet door uw knieën kunnen gaan of kunnen bukken, dan kunt u met deze hulpmiddelen toch zelf uw bowlingbal gooien. Dit is zelfs mogelijk voor mensen die in een rolstoel zitten.

Geniet met het gehele gezelschap, allemaal van een middag of avondje bowlen. Een beperking hoeft uw bowlplezier niet te bederven.

Meer weten over bowlen met een beperking?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om te bowlen met een beperking? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden die wij bieden. 

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.