Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Bowlen

Hof van Eckberge beschikt over vier trendy witte bowlingbanen. Voor een middag of avond bowlen kunt u bij ons uitstekend terecht. Combineer een gezellig uitje met deze sportieve activiteit en kom bowlen met vrienden, collega’s of familie!  

Prijzen bowlen

Woensdag t/m vrijdag (daluren) €18,- per baan, per 55 minuten
Zaterdag, zondag, schoolvakanties €20,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen hier.
KKomt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.

Complete dag of avond uit met bowlingactiviteit

Bij ons beleeft u een complete dag of avond uit met bowling activiteit. Voorafgaand of na afloop van onze arrangementen kunt u gebruik maken van de bowlingbaan met uw gezelschap. Zo is het ideaal te combineren met een heerlijke All-Inclusive Brunch of een All-Inclusive Buffet. Bekijk alvast onze uitgebreide arrangementen voor de mogelijkheden.

Tijdens het bowlen neemt u plaats op comfortabele banken. Onze medewerkers voeren alle namen in, en u kunt direct van start. Drankjes en/of hapjes zijn verkrijgbaar bij onze bar. Onze bowlingbanen zijn toegankelijk met een rolstoel. Ook hebben wij ook diverse hulpmiddelen in huis: mocht u niet door uw knieën kunnen gaan of kunnen bukken, dan kunt u hiermee toch zelf uw bowlingbal gooien. Zo kan iedereen in uw gezelschap genieten van het bowlen!

Bowlen tijdens kinderfeestjes

Tijdens kinderfeestjes is bowlen ook als activiteit te boeken. Altijd een gegarandeerd succes op ieder partijtje! Bekijk alvast onze arrangementen voor kinderfeestjes.

Reserveer direct uw bowlingbaan

Enthousiast geraakt? Reserveer dan direct uw bowlingbaan. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.