Bowlen

Hof van Eckberge beschikt over vier trendy witte bowlingbanen. Voor een middag of avond bowlen kunt u bij ons uitstekend terecht. Combineer een gezellig uitje met deze sportieve activiteit en kom bowlen met vrienden, collega’s of familie!  

Prijzen bowlen

Maandag t/m vrijdag €17,50 per baan, per 55 minuten
Zaterdag, zondag, schoolvakanties €20,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs van de bowling is tot 17.00 uur exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen hier.
Komt u na 17.00 uur bowlen, dan betaalt u geen entreeprijs.
Komt u op zaterdag of zondag alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen (vanaf 13 jaar) geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt wel áltijd de entreeprijs.
Combi-deal: gaat u na 17.00 uur bowlen én lasergamen? Dan betaalt u slechts € 5,- voor het lasergamen!
Let op: na 17.00 uur is de minimale huurtijd 55 minuten per baan.

Complete dag of avond uit met bowlingactiviteit

Bij ons beleeft u een complete dag of avond uit met bowling activiteit. Voorafgaand of na afloop van onze arrangementen kunt u gebruik maken van de bowlingbaan met uw gezelschap. Zo is het ideaal te combineren met een heerlijke All-Inclusive Brunch of een All-Inclusive Buffet. Bekijk alvast onze uitgebreide arrangementen voor de mogelijkheden.

Tijdens het bowlen neemt u plaats op comfortabele banken. Onze medewerkers voeren alle namen in, en u kunt direct van start. Drankjes en/of hapjes zijn verkrijgbaar bij onze bar. Onze bowlingbanen zijn toegankelijk met een rolstoel. Ook hebben wij ook diverse hulpmiddelen in huis: mocht u niet door uw knieën kunnen gaan of kunnen bukken, dan kunt u hiermee toch zelf uw bowlingbal gooien. Zo kan iedereen in uw gezelschap genieten van het bowlen!

Bowlen tijdens kinderfeestjes

Tijdens kinderfeestjes is bowlen ook als activiteit te boeken. Altijd een gegarandeerd succes op ieder partijtje! Bekijk alvast onze arrangementen voor kinderfeestjes.

Reserveer direct uw bowlingbaan

Enthousiast geraakt? Reserveer dan direct uw bowlingbaan. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.