Binnenspeeltuin

Kom lekker spelen in de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge. Voor een avontuurlijke middag weg met de kids hoef je het land niet uit. Avontuurlijk spelen in de binnenspeeltuin doe je gewoon in Eibergen. Hof van Eckberge beschikt over een binnenspeeltuin klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Deze is geheel in jungle stijl. In deze speeltuin vind je onder andere twee trampolines op drie meter hoogte, een klimtoren, een rodelbaan, een freefall-glijbaan, een kabelbaan, een familieglijbaan en grote legoblokken. Binnen spelen is nog nooit zo leuk geweest!

Veilig spelen in de binnenspeeltuin

Wij vinden veilig spelen erg belangrijk. Zo hebben wij speciale softplay speelelementen; zachte speelelementen waarmee kinderen veilig kunnen spelen. Deze en de netten rondom de klimstructuur waarborgen de veiligheid van uw kind. Daarnaast bevinden zich midden in Hof van Eckberge tafeltjes en stoelen met zicht op beide speelterreinen. Hierdoor kunt u vanaf uw stoel uw kinderen altijd goed in de gaten houden.

Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin voor de allerkleinsten

Ook aan allerkleinsten is gedacht: hiervoor is een speciale indoor speeltuin aanwezig met een zandkasteel. Hier vind je glijbaantjes, wiebelkussens en softplay-zeedieren. Vlakbij bevinden zich de rustgevende zoutwateraquaria. Het terrein is overzichtelijk en helemaal omheind, zodat de jongste kinderen hier veilig en ongestoord kunnen spelen.

Arrangementen voor kinderfeestjes en verjaardagen

Heeft u of uw kinderen iets te vieren? Speciale gelegenheden als kinderfeestjes of verjaardagen kunt u ook vieren in de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge. Speciaal hiervoor hebben wij verschillende arrangementen samengesteld, inclusief entree, activiteiten en lekker eten. Voor alle mogelijkheden bekijk de arrangementen.

Ontdek de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge

Spelen, klimmen, klauteren en glijden: uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge. Is het mooi weer? Dan kunnen de kinderen ook heerlijk buiten spelen in ons doolhof, de kinderboerderij en de buitenspeeltuin. Ook aan de ouders hebben we gedacht: zo kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl uw kinderen spelen, en is er gratis WiFi aanwezig.Wil je meer weten over onze binnenspeeltuin of over onze arrangementen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
facebook_page_plugin

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.