Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Spelen

Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge! Spelen en beleven doet u bij Hof van Eckberge in Eibergen. Hier vindt u eindeloos speelplezier voor jong en oud. Zowel bij goed weer als bij slecht weer kunt u bij ons spelen: wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen!

Binnen spelen in de binnenspeeltuin

In de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge is het dikke pret: spelen, klimmen, klauteren en glijden. Uw kinderen (t/m 12 jaar) kunnen zich heerlijk en veilig uitleven. Onze klimstructuur, geheel uitgevoerd in jungle stijl, is maar liefst zeven meter hoog. In onze speeltuin vindt u verder nog twee trampolines, een freefall glijbaan, een kabelbaan, een klimtoren, een familieglijbaan en grote legoblokken. Uiteraard staat veilig spelen bij ons hoog in het vaandel. Alles in de binnenspeeltuin is zo ingericht, dat uw kinderen hier veilig kunnen spelen. Onze klim- en speelstructuren binnen zijn geschikt voor kinderen tot maximaal 12 jaar oud. Voor de kinderen tot 4 jaar hebben wij binnen een speciale peuterzone.

Binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin beschikt over een indoor klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog, geheel in jungle stijl. Even ontspannen tijdens het spelen? Onze grote snoezelruimte biedt dagelijks een sfeervolle en zintuigprikkelende omgeving. Ontdek ook de verrassende onderwaterwereld met wel 12 fascinerende zoet- en zoutwateraquaria en kom oog in oog te staan met bekende vissen zoals Nemo. Maak de dag compleet met een potje bowlen, of lasergamen in onze lasergame jungle.

Buitenspeeltuin

In onze buitenspeeltuin is voor elke leeftijd iets te beleven. Vlakbij het terras is er een speciaal ingerichte en afgeschermde zone voor de kids tot 4 jaar. De oudere kinderen kunnen onder andere gebruik maken van de zand- en water-speelzone, de neveltuin, de houten klimtoestellen, de kabelbaan, de air trampoline en een gigantisch klautergrid. In onze kinderboerderij voert het belevingspad u langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, stekelvarkens, nandoe's en bijzondere watervogels.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.