Leuk speelpark met binnen en buiten attracties?

Op zoek naar een leuk speelpark met attracties voor alle weersomstandigheden? Bij Hof van Eckberge in Eibergen vermaken kinderen én volwassenen zich uitstekend! Het 25.000m² grote speelpark is voorzien van een binnen en een buitenspeeltuin, een dierentuin, een reptielenhuis én een sfeervol parkrestaurant. Jaarlijks gaan ruim 100.000 bezoekers op avontuur in ons park. Benieuwd naar een overzicht? Check onze plattegrond!

Bekijk parkplattegrond


Waterpark, buitenspeeltuin en dierentuin

Ons speelpark beschikt niet alleen over een grote buitenspeeltuin, maar ook over een heus waterpark! Bij mooi weer kan er lekker gespetterd en gemodderd worden, waarbij het niet onverstandig is om een setje schone kleren mee te brengen. Droog worden kan vervolgens op de schommels, glijbanen óf op de grote airtrampoline. Ons speelpark biedt voldoende vermaak voor een volledig dagje uit, waarbij je een bezoek aan onze dierentuin natuurlijk niet mag overslaan!

Online tickets en geen parkeerkosten

Kijk je er naar uit om onze speeltoestellen te beklimmen? Tickets voor ons park bestel je snel en eenvoudig online. Dat scheelt een rij aan de kassa én de voorpret kan alvast beginnen. Parkeren is gratis, waarbij we zelfs de mogelijkheid hebben om je auto (betaald) op te laden!

Tickets bestellen


Vraag & antwoord

Waar ligt speelpark Hof van Eckberge?

Je vindt ons park in het goed bereikbare buitengebied van de Achterhoek, aan de N18 tussen Enschede en Doetinchem. Klik hier om je route te plannen!

Moet ik vooraf tickets kopen?

Als je vooraf E-tickets koopt ben je gegarandeerd van toegang tot het park. E-tickets koop je snel en eenvoudig online via www.hofvaneckberge.nl/tickets. Online tickets zijn €1,- per ticket goedkoper dan tickets aan de kassa.

Wat kost een dagje uit naar speelpark Hof van Eckberge?

Hof van Eckberge biedt losse entreetickets met toegang tot het park en combi-tickets met toegang tot het park én een inbegrepen lunch- of plateservicegerecht. Afhankelijk van de leeftijdsgroep en de datum waarop je wenst te komen kan de ticketprijs variëren. Klik hier voor de actuele ticketprijzen. Bij beide ticketsoorten is de toegang tot de dierentuin, het belevingspark, de binnenspeeltuin én de buitenspeeltuin inbegrepen!