Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Speelparadijs

Kom spelen bij Hof van Eckberge

Spelen en beleven doe je bij het speelparadijs van de Achterhoek: Hof van Eckberge! Wij bieden eindeloos speelplezier voor jong en oud: bezoek onze kinderboerderij, kom bowlen, lasergamen, snoezelen en spelen in onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin.

Speelparadijs

Buitenspelen bij Hof van Eckberge

Bij mooi weer kun je terecht in ons buitenspeeltuin. Kom klimmen, klauteren en spelen in ons zand- en waterpark, de houten speeltoestellen, de air trampoline en het gigantische klautergrid. Beleef avonturen in ons doolhof en vind zo snel mogelijk de weg naar de uitgang.

We hebben een speciale ingerichte en afgeschermde zone voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) waar ze veilig buiten kunnen spelen. De speeltoestellen zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep. Vanaf ons terras heeft u een goed zicht op uw kleintjes.

Bowlen & lasergamen in ons speelparadijs

Kom gezellig een middag of avondje bowlen met het hele gezin op één van onze vier trendy witte bowlingbanen. Onze bowlingbanen zijn rolstoeltoegankelijk. Heeft u knie klachten? Kunt u bijvoorbeeld niet door de knieën gaan of kunnen bukken? Wij hebben diverse hulpmiddelen in huis, zodat u toch gezellig mee kan doen met uw gezin.

Kom lasergamen in onze 400 m² grote lasergame jungle: sluip behoedzaam door de gangen in een doolhof vol licht- en geluidseffecten. Ook onze lasergame jungle is rolstoeltoegankelijk. Zo kan iedereen genieten van het spel!

Binnen spelen bij Hof van Eckberge

In onze binnenspeeltuin kan jong en oud spelen en ravotten. We hebben een klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog, uiteraard geheel voorzien van netten. Verder vind je er een klimtoren, rodelbaan, freefall-glijbaan, kabelbaan, familieglijbaan en grote legoblokken. Binnen spelen was nog nooit zo avontuurlijk! Ook hier is weer aan de allerkleinsten gedacht: hiervoor is een speciale binnenspeeltuin aanwezig met een glijbaantjes, wiebelkussens en softplay-zeedieren. Vanuit de tafeltjes en stoelen midden in de binnenspeeltuin heeft u zowel zicht op de allerkleinsten als de grotere kinderen, wel net zo fijn.

Kortom: een speelparadijs met voor ieder wat wils!

Speelparadijs van de Achterhoek

Kom ook met het gehele gezien naar het speelparadijs van de Achterhoek. Kijk voor onze openingsdagen en -tijden onderaan deze pagina. Hof van Eckberge ligt in het Achterhoekse Eibergen en is goed bereikbaar. Bekijk hier de actuele entreeprijzen. Met de entree heeft u toegang tot ons 25.000m² grote, rolstoelvriendelijke belevingspark, inclusief kinderboerderij, speeltuinen, doolhof, zand- en waterpark en snoezelruimte. Kinderen tot 90 cm hebben zelfs gratis entree! Bekijk hier het volledige prijsoverzicht. Bij Hof van Eckberge is parkeren altijd gratis. Wij verwelkomen u graag voor het leukste dagje uit!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.