i.v.m. werkzaamheden t.b.v. herinrichting van de Lintveldseweg van maandag 7 oktober t/m vrijdag 6 december 2019, zijn wij via een alternatieve route te bereiken. Op deze pagina wordt deze tijdelijke route beschreven. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons via 0545 - 46 11 00.

Speelparadijs

Kom spelen bij Hof van Eckberge

Spelen en beleven doe je bij het speelparadijs van de Achterhoek: Hof van Eckberge! Wij bieden eindeloos speelplezier voor jong en oud: bezoek onze kinderboerderij, kom bowlen, lasergamen, snoezelen en spelen in onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin.

Speelparadijs

Buitenspelen bij Hof van Eckberge

Bij mooi weer kun je terecht in ons buitenspeeltuin. Kom klimmen, klauteren en spelen in ons zand- en waterpark, de houten speeltoestellen, de air trampoline en het gigantische klautergrid. Beleef avonturen in ons doolhof en vind zo snel mogelijk de weg naar de uitgang.

We hebben een speciale ingerichte en afgeschermde zone voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) waar ze veilig buiten kunnen spelen. De speeltoestellen zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep. Vanaf ons terras heeft u een goed zicht op uw kleintjes.

Bowlen & lasergamen in ons speelparadijs

Kom gezellig een middag of avondje bowlen met het hele gezin op één van onze vier trendy witte bowlingbanen. Bij ons kunt u ook discobowlen: hippe muziek en speciale effecten zorgen voor een bijzondere ervaring.

Kom lasergamen in onze 400 m² grote lasergame jungle: sluip behoedzaam door de gangen in een doolhof vol licht- en geluidseffecten. Zowel onze bowlingbanen als onze lasergame jungle zijn rolstoeltoegankelijk. Zo kan iedereen genieten van het spel!

Binnen spelen bij Hof van Eckberge

In onze binnenspeeltuin kan jong en oud spelen en ravotten. We hebben een klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog, uiteraard geheel voorzien van netten. Verder vind je er een klimtoren, rodelbaan, freefall-glijbaan, kabelbaan, familieglijbaan en grote legoblokken. Binnen spelen was nog nooit zo avontuurlijk! Aan de allerkleinsten hebben wij ook gedacht: hiervoor is een speciale binnenspeeltuin aanwezig met een zandbak, glijbaantjes, wiebelkussens en softplay-zeedieren.

Kortom: een speelparadijs met voor ieder wat wils!

Speelparadijs van de Achterhoek

Kom ook met het gehele gezien naar het speelparadijs van de Achterhoek. Kijk voor onze openingsdagen en -tijden onderaan deze pagina. Hof van Eckberge ligt in het Gelderse Eibergen en is goed bereikbaar. Bekijk hier de actuele entreeprijzen. Met de entree heeft u toegang tot ons 25.000m² grote, rolstoelvriendelijke belevingspark, inclusief kinderboerderij, speeltuinen, doolhof, zand- en waterpark en snoezelruimte. Kinderen tot 90 cm hebben zelfs gratis entree! Bekijk hier het volledige prijsoverzicht. Bij Hof van Eckberge is parkeren altijd gratis. Wij verwelkomen u graag voor het leukste dagje uit!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.