Het is weer zover, de zomervakantie staat voor de deur!

Wilt u een heerlijk dagje uit in de zomervakantie met vrienden, familie of vrienden, kom dan naar Hof van Eckberge in Eibergen. Het leukste uitje bij regen én zonneschijn! Wij zijn een belevingspark met mini ZOO, een waar speelparadijs voor jong en oud. Hof van Eckberge is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt ook over aangepaste faciliteiten zoals onze snoezelruimte, aangepaste bowling en lasergame en een goede verschoningsruimte.

U kunt in de zomervakantie (zaterdag 13 juli t/m zondag 1 september, inclusief de bouwvakvakantie) dagelijks terecht vanaf 10.00 uur. Bij mooi en minder mooi weer biedt Hof van Eckberge alle mogelijkheden om een ontspannen dagje uit te gaan, een superleuk gezinsuitje.

Dagje uit in de zomervakantie

Start de dag met een heerlijk kopje koffie met een appelgebak of een andere zoete lekkernij naar keuze én geniet bij mooi weer van ons 25.000m2 grote buitenterrein. Het belevingspad voert u door onze mini 'dierentuin', onder andere langs de wallaby's, ara's, wasbeertjes, stekelvarkens, prairiehondjes en bijzondere watervogels.

Voor jong en oud

Terwijl u ontspannen geniet op ons royale, rookvrije en deels overdekte terras met loungebanken en heerlijke zitjes, spelen de kleine kinderen in een veilige omheinde zone dicht bij het terras. De grotere kinderen spelen in onze speeltuin met grote airtrampoline, de kabelbaan en uitdagende speeltoestellen en schommels. In onze waterspeeltuin onder de verkoelende schaduwdoeken kunnen ze heerlijk spelen met zand en waterelementen.

Is het minder mooi weer? Dan kunnen de kinderen binnen spelen, bowlen of lasergamen terwijl u achterover leunt in ons restaurant. 

Entreeprijzen

Kinderen t/m 90 cm Gratis
Kinderen vanaf 90 cm t/m 12 jaar €6
Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen €5
65+-ers €2,50

Barato tientjesarrangement

Kinderen t/m 12 jaar - maandag t/m zondag €10,-
Inhoud:
Entree, 2x ranja, 1x softijsje, frites met 2 mini snacks en fritessaus.

In de zomervakantie uit eten in ons restaurant

Combineer uw bezoek aan ons park met een bezoek aan ons self-service restaurant, of kom gezellig aan het eind van de dag voor een heerlijk diner. U kunt dagelijks terecht in ons sfeervolle self-service restaurant voor een heerlijke lunch, plateservice gerechten of voor een lekkere puntzak frites met snacks. U kunt bij onze bar gerechten bestellen van onze menukaart. Bekijk hier alvast onze menukaart. Vanaf 15 volwassenen kunt u een All Inclusive barbecue reserveren voor uw groep.

Wanneer is Hof van Eckberge geopend?

Wij zijn maandag t/m vrijdag dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Onze keuken sluit om 17.30 uur.

Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 10.00 tot 19.00. Onze keuken sluit om 18.30 uur.

Reserveren voor de zomervakantie

Geniet ook van het leukste dagje uit in de zomervakantie! Voor meer informatie en/of reserveren kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 0545-461100.

U kunt bij ons in de zomervakantie alleen reserveren voor onze bowlingbanen én het All Inclusive barbecue arrangement (minimaal 15 volwassenen). Het is niet mogelijk om te reserveren voor de losse entree, tenzij uw groep groter is dan 10 volwassenen. Op de dagen waarop het All Inclusive buffet en de All Inclusive brunch wordt geserveerd, kan hiervoor uiteraard ook gereserveerd worden.

In de periode van zondag 14 juli 2019 t/m zondag 25 augustus 2019 serveren wij geen All Inclusive brunch.

In de periode van zaterdag 13 juli 2019 t/m zaterdag 17 augustus 2019 serveren geen All Inclusive buffet.

Op zondag 18 augustus, zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus hebben wij nog een beperkte beschikbaarheid voor het buffet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden/beschikbaarheid op deze data.

Handige wetenswaardigheden

  • Het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Dit geldt voor zowel onze binnenaccommodatie als ons belevingspark buiten.
  • Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.
  • U parkeert bij Hof van Eckberge altijd gratis!
  • Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Wel kunt u, indien beschikbaar, kosteloos gebruik maken van één van onze twee hondenkennels. Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid. Uitzondering op voorstaande is de hulphond.
  • De speelstructuren van onze binnenspeeltuin zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.
  • Hof van Eckberge adviseert u om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.
  • Graag tot ziens bij Hof van Eckberge!

    Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.