i.v.m. werkzaamheden t.b.v. herinrichting van de Lintveldseweg van maandag 7 oktober t/m vrijdag 6 december 2019, zijn wij via een alternatieve route te bereiken. Op deze pagina wordt deze tijdelijke route beschreven. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons via 0545 - 46 11 00.

Dagje uit in de herfstvakantie? Kom spelen bij Hof van Eckberge

Het is bijna weer zover, de herfstvakantie staat voor de deur! Van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober 2019 is Hof van Eckberge dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Wilt u een heerlijk dagje weg met het gezin, familie of vrienden in deze herfstvakantie (voor de regio's midden en noord), kom dan naar Hof van Eckberge in Eibergen. Hof van Eckberge is een belevingspark bestaande uit een grote indoorspeeltuin en buitenspeeltuin met onder andere een mini ZOO. Kortom: een waar speelparadijs voor jong en oud.

Geniet binnen én buiten, bij regen en zonneschijn van een super leuk gezinsuitje.

Erop uit in de herfstvakantie

Start de dag met een lekker kopje koffie met appelgebak of geniet bij mooi weer van ons 25.000m2 grote buitenterrein. Het belevingspad voert u langs wallaby's, ara's, wasberen, stekelvarkens en nog veel meer bijzondere diersoorten. De kinderen kunnen in de najaarszonnestralen buiten spelen en springen op de grote airtrampoline. Zelf onze dieren voeren? Koop bij onze receptie een voertasje waarmee u zelf onze dieren kunt voeren (€5,- per tasje).

Ons self-service restaurant biedt luxe en comfort en binnen is er ook meer dan voldoende te beleven! Zo kunt u bowlen en lasergamen, een kijkje nemen in de snoezelruimte of bij de zoet- en zoutwateraquaria. Voor de kinderen is er ook nog een prachtige klimstructuur. Zo hoeft niemand zich te vervelen in de herfstvakantie en kunt u met z' n allen erop uit!

Wist u dat: Hof van Eckberge is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt ook over aangepaste faciliteiten zoals onze snoezelruimte, aangepaste bowling, lasergame en een goede verschoningsruimte.

Entreeprijzen

Kinderen t/m 90 cm Gratis
Kinderen vanaf 90 cm t/m 12 jaar €6
Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen €5
65+-ers €2,50

Barato tientjesarrangement

Kinderen t/m 12 jaar - maandag t/m zondag €10,-
Inhoud:
Entree, 2x ranja, 1x softijsje, frites met 2 mini snacks en fritessaus.
Niet geldig op feestdagen.

In de herfstvakantie uit eten in ons restaurant

Combineer het bezoek aan ons park met een bezoek aan ons restaurant, of kom gezellig aan het eind van de dag voor een heerlijk diner. U kunt dagelijks terecht in ons sfeervolle self-service restaurant voor een heerlijke lunch, plateservice gerechten of voor een lekkere puntzak frites met snacks. U kunt bij onze bar gerechten bestellen van onze menukaart. Bekijk hier alvast onze menukaart.

Bij grote (te verwachten) drukte kan het zijn dat wij vanwege de uitgiftesnelheid en service géén pannenkoeken serveren. Alle andere gerechten van onze menukaart zijn uiteraard wél verkrijgbaar.

In het weekend kunt u reserveren voor ons 2, 3, 4 of 5 uur durende All Inclusive buffet arrangement inclusief dranken en gratis entree vanaf € 24,90 p.p., kinderen tot en met 11 jaar betalen een gereduceerd tarief. Alle informatie over onze All Inclusive buffet arrangementen leest u hier.

Op zondag serveren wij op reservering tussen 11.00-13.30 uur een 2,5 uur durend all-inclusive brunchbuffet inclusief dranken voor €19,90 per persoon, kinderen van 8 t/m 11 jaar € 14,90 en kinderen t/m 7 jaar €12,90 per kind.

Wanneer is Hof van Eckberge geopend?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Onze keuken sluit om 17.30 uur.

Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 10.00 tot 19.00. Onze keuken sluit om 18.30 uur.

Tot ziens in de herfstvakantie

Voor meer informatie en reserveren kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0545-461100. Wij nemen alleen reserveringen aan voor groepen van 10 volwassenen en groter of als u gebruik maakt van onze dinerfaciliteiten of gezellig komt brunchen op zondagochtend. Het is niet mogelijk om te reserveren voor de losse entree of voor het Barato kidsarrangement.

Handige wetenswaardigheden

 • U parkeert bij Hof van Eckberge altijd gratis!
 • Het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Dit geldt voor zowel onze binnenaccommodatie als ons belevingspark buiten.
 • Hof van Eckberge adviseert u dringend om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.
 • Na 17.00 uur betalen volwassenen geen entreeprijs indien zij gebruik maken van ons restaurant. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt altijd de entreeprijs.
 • Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Wel kunt u, indien beschikbaar, kostenloos gebruik maken van één van onze drie hondenkennels. Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid. Uitzondering op het voorstaande is de hulphond.
 • De speelstructuren van onze binnenspeeltuin zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
 • Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.
 • Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.
 • Graag tot ziens bij Hof van Eckberge!

  Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.