Verwen je moeder op Moederdag

Verras je moeder eens met iets anders dan een ontbijtje op bed met Moederdag! Wij hebben de volgende cadeau tip voor de liefste mama van de hele wereld:

Op zondag 13 mei 2018 kan je je moeder namelijk verrassen met een gratis brunch* bij Hof van Eckberge! Reserveer op tijd en geef een cadeau waar iedereen plezier van heeft. Want wat is er nu leuker dan eerst lekker uitslapen en dan je moeder verwennen met een superleuk moederdaguitje waar jij zelf ook plezier aan beleefd!

En neem jij je zelfgemaakte moederdagcadeaus mee die je op school hebt geknutseld voor mama? Als die zijn uitgepakt kunnen jullie 2 of 3 uur lang genieten van een heerlijk brunchbuffet inclusief dranken, ontbijt en lunch ineen! En tijdens de brunch kun je gewoon lekker spelen. Dat is alvast een feestelijk begin van een onvergetelijke en originele moederdag!

Lekker uit eten met moederdag

En je neemt gewoon de rest van je familie mee! Opa, oma, ooms en tantes, neefjes en nichtjes, zo kan je zelfs ook oma verrassen met een bezoek aan Hof van Eckberge. Je kan bij ons ook terecht voor een lekkere lunch, voor de brunch én ook voor een lekker diner, a la carte of all-inclusive buffet . Bekijk alvast onze menukaart om alle mogelijkheden te bekijken.

Natuurlijk kan je ook bij Hof van Eckberge komen voor een leuk moederdaguitstapje. Je ouders genieten van een heerlijk kopje koffie of thee in ons restaurant (bij mooi weer op ons terras) en jij geniet van het spelen in de klimstructuren, van de snoezelruimte of de speeltuin. Samen op pad langs onze dieren in de mini ZOO, een soort kinderboerderij, dat is een echte beleving op deze bijzondere moederdag.

Brunchbuffet op zondag 13 mei

Volwassenen brunchen vanaf € 19,90 per persoon, kinderen van 8 t/m 11 jaar vanaf €13,90 en kinderen vanaf 90cm t/m 7 jaar vanaf €11,90 per kind. Je kunt tussen 11.00-14.00 uur gebruik maken van ons 2 of 3 uur durend brunchbuffet. Voorafgaand en tijdens het bruncharrangement is de toegang tot Hof van Eckberge inbegrepen. Kinderen tot 90 cm eten en drinken gratis mee tijdens de brunch en hebben gratis entree. Wenst u aansluitend aan de brunch nog bij Hof van Eckberge te blijven? Dit is mogelijk in combinatie met onze losse entreeprijs van €5,- per volwassene en €6,- per kind (65+-ers €2,50).

* Per vier betalende personen, bijvoorbeeld bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen, eet moeder gratis mee.

Meer informatie en/of reserveren

Voor meer informatie en reserveren neemt u contact op met onze receptie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt u naar 0545-461100.
Graag tot ziens bij Hof van Eckberge!

Tip: combineer uw bezoek tijdens Moederdag met een spannende heat lasergame of een uurtje bowlen op onze trendy witte bowlingbanen!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.