Wat is er te doen op Koningsdag?

Koningsdag vieren we in Nederland sinds een aantal jaren op 27 april in plaats van op 30 april. Deze nationale feestdag kenmerkt zich door verschillende tradities zoals de verschillende oranje markten, vrijmarkten, oud-Hollandse spelletjes en Kingsnight in de nacht van 26 op 27 april. Koningsdag is voor vele Nederlanders een vrije dag die door wordt gebracht met vrienden en familie, bijvoorbeeld bij Hof van Eckberge. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze feestdag bij en met ons te vieren.

Koningsdag: een feestdag als start van de meivakantie

Koningsdag valt over het algemeen in de meivakantie. Voor veel scholen is Koningsdag 2018 zelfs het begin van de meivakantie 2018. Start deze vakantie met een bezoek aan Hof van Eckberge in Eibergen. Terwijl de kinderen vanaf 10.00 uur kunnen spelen in ons belevingspark met mini ZOO, kunt u genieten van een kop koffie met iets lekkers. Of kom gezellig na uw bezoek aan één van de vele markten voor een leuke dagafsluiting naar Hof van Eckberge!

Op Koningsdag gelden de volgende entreeprijzen:

 • kids tot 90cm gratis
 • kinderen t/m 12 jaar €6,-
 • volwassenen €5,-
 • 65+ €2,50
 • Vrijkaartjes en kortingskaartjes kunnen op Koningsdag niet ingeleverd worden.
 • Kinderfeestarrangementen en Barato arrangementen kunnen op Koningsdag niet gereserveerd worden.
 • Gezellig samen met uw familie en vrienden bowlen en lasergamen

  Ook bij wat minder mooi weer of aan het einde van de middag kunt u op Koningsdag bij ons terecht. Zo kunt u bij ons bowlen, de huur van de bowlingbaan bedraagt €25,00 per baan, per 55 minuten (tussen 10.00 en 17.00 uur, exclusief entreekosten*).

  1 van onze andere binnen activiteiten is het lasergamen. De muntjes voor 6 minuten lasergamen zijn tot 17.00 uur verkrijgbaar voor €4,- per stuk (exclusief entreekosten). Na 17.00 uur kunt u 12 minuten lasergamen voor €7,50 per persoon. Vanaf de 2e heat betaalt u na 17.00 uur €5,- per persoon.

  *Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Let op: indien er kinderen t/m 12 jaar bij zijn dient voor die kinderen wel áltijd de entree betaald te worden.

  Lekker eten op Koningsdag

  Combineer uw bezoek aan ons belevingspark met een bezoek aan ons restaurant voor een heerlijke lunch, pannenkoek of diner. Samen met uw gezin, kleinkinderen of vrienden dineren als afsluiting van de dag is uiteraard ook mogelijk! Komt u na 17.00 uur, dan betaalt u geen entreekosten, maar alleen het diner en de drankjes. Op Koningsdag serveren wij gerechten van onze speciale dagkaart. Bekijk online alvast onze dagkaart.

  Gaat u met uw gezelschap liever barbecueën, dit kan natuurlijk ook! Reserveer dan voor ons 2-uurs all-inclusive barbecue arrangement (minimaal 8 volwassenen). Of reserveer voor één van de barbecue 'aan tafel' arrangementen. Uiteraard houden wij graag rekening met allergieën zoals gluten en lactose.

  Reserveren?

  Reserveren kan uitsluitend voor de barbecue arrangementen of als uw groep bestaat uit 10 volwassenen of meer. Voor het reserveren kunt u contact opnemen met onze receptie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 0545-461100. Maakt u geen gebruik van onze barbecue faciliteiten of is het gezelschap kleiner dan 10 volwassenen, dan is het helaas niet mogelijk om te reserveren. Hof van Eckberge is op Koningsdag geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

  Wat zoek je?

  Bekijk ook snel

  Beste samen speelplek
  Beste uitje 2017

  Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.