Hemelvaartsdag bij Hof van Eckberge in Eibergen

Op donderdag 30 mei 2019 is het zover, dan zet Hof van Eckberge haar deuren vanaf 10.00 uur weer open om u op deze bijzondere feestdag te verwelkomen. Hemelvaartsdag is traditiegetrouw dé dag waarop gezinnen, vrienden en vriendinnen, families en vriendengroepen er op uit trekken om gezellig samen een dagje weg te gaan.

Bij Hemelvaartsdag denken veel mensen aan vroeg opstaan om te gaan fietsen, ook wel bekend als dauwtrappen. Het echte dauwtrappen is een ware traditie, maar dit is niet zoals de meeste mensen denken vroeg op pad gaan om te fietsen. Met dauwtrappen stonden de mensen vroeger op om met blote voeten in het gras te dansen, bij dit ritueel werd ook vaak gezongen. Dauwtrappen is waarschijnlijk ontstaan vanuit het meifeest. Wij denken met Hemelvaart aan een gezellige dag om er samen met het gezin, de vrienden of familie de hele dag op uit trekken. Met Hemelvaart een dagje uit in de Achterhoek, een leuk familieuitje of vriendenuitje!

Hemelvaartsdag, gezellig op stap én uit eten met uw familie en vrienden

Op Hemelvaartsdag bent u van harte welkom in ons belevingspark met mini ZOO. Bij Hof van Eckberge is allerlei leuks te beleven! Wandel bij mooi weer door onze belevingstuin en voer zelf onze dieren. Bij onze receptie kunt u voor €5,- een voertasje kopen. Hiermee kunt u zelf onze dieren voeren! Daarnaast staan er op het terrein nog extra voederautomaten, waar u wat voer uit kunt halen.

Terwijl de kinderen spelen in de grote klimjungle binnen of op de klimtoestellen op ons buitenterrein, geniet u samen op ons terras buiten of in het restaurant binnen. Op Hemelvaartsdag serveren wij gerechten van onze menukaart. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk online alvast onze menukaart.

Hemelvaartsdag, gezellig samen met uw familie en vrienden bowlen én lasergamen

Ook bij wat minder mooi weer of aan het einde van de middag kunt u op Hemelvaartsdag bij ons terecht. Zo kunt u bij ons bowlen, de huur van de bowlingbaan bedraagt €20,- per baan, per 55 minuten (exclusief entreekosten*).

Één van onze andere binnen activiteiten is het lasergamen. De muntjes voor 6 minuten lasergamen zijn tot 17.00 uur verkrijgbaar voor €4,- per stuk (exclusief entreekosten). Na 17.00 uur kunt u 12 minuten lasergamen voor €7,50 per persoon. Vanaf de 2e heat betaalt u na 17.00 uur €5,- per persoon.

*Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Let op: indien er kinderen t/m 12 jaar bij zijn dient voor die kinderen wel áltijd de entree betaald te worden.

Entreeprijzen Hemelvaartsdag

Vandaag gelden de volgende entreeprijzen:

 • kids tot 90cm gratis
 • kinderen t/m 12 jaar €6,-
 • volwassenen €5,-
 • 65+ €2,50
 • Barato kidsarrangement €10,- (inclusief entree, 2x Capri-Sun, 1x softijs en frites met snacks, voor kinderen t/m 12 jaar)
 • Vrijkaartjes en kortingskaartjes kunnen vandaag niet ingeleverd worden.
 • Kinderfeestarrangementen kunnen op Hemelvaartsdag niet gereserveerd worden.
 • Hemelvaartsdag lekker uit eten in ons restaurant

  Combineer uw bezoek aan ons belevingspark met een bezoek aan ons self-service restaurant voor een heerlijke lunch of diner. Of kom gezellig, na een flinke fietstocht op Hemelvaartsdag, pannenkoeken eten met uw gezin, kleinkinderen of vrienden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk online alvast onze menukaart.

  Arrangementen op Hemelvaartsdag

  Op Hemelvaartsdag nodigen wij u om16.00 uur van harte uit om gebruik te maken van ons 2-uurs All Inclusive buffet. Geniet 2 uur lang van eten en drinken voor slechts €24,90 per persoon. Voor kinderen van 8 t/m 11 jaar betaalt u €15,90 en kinderen vanaf 90 cm t/m 7 jaar betalen € 13,90 per kind. Zijn er kinderen onder de 90cm, zij mogen gratis mee doen met het buffet. U kunt om 16.00 uur starten met het All Inclusive buffet. Liever een verlengd arrangement? Reserveer dan voor ons 3, 4 of 5 uurs All Inclusive arrangement. Hierbij zijn de dranken, zoete lekkernijen en appelgebak onbeperkt inbegrepen. Voor de tijdsduur van het arrangement is de toegang tot Hof van Eckberge gratis inbegrepen.

  Gaat u met uw gezelschap liever barbecueën, dit kan natuurlijk ook! Vanaf 15 volwassenen reserveert u al voor ons 2-uurs all-inclusive barbecue arrangement (inclusief 2 uur barbecueën en drinken).

  Wilt u al eerder op de dag bij ons komen (voorafgaand aan de starttijd van het arrangement inclusief het buffet of de barbecue)? Dit kan uiteraard! Voor alle arrangementen geldt dan geldt de reguliere entreeprijs van €5,- per volwassene en €6,- per kind (65+ €2,50 en kids 90cm gratis). Arriveert u rond de aanvangstijd van uw arrangement, dan is er geen entree meer van toepassing.

  Reserveer op tijd uw tafel voor Hemelvaartsdag

  Reserveren kan uitsluitend indien u gebruik maakt van ons All Inclusive buffet, de barbecue of als uw groep bestaat uit 10 volwassenen of meer. Vanwege de verwachte drukte adviseren wij u dan ook tijdig te reserveren voor het diner. Neemt u hierover contact op met onze receptie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 0545-461100. Het is voor groepen onder de 10 volwassenen niet mogelijk om uitsluitend te reserveren om te komen spelen. Maakt u geen gebruik van het diner, dan is uw tafel beschikbaar tot 15.30 uur en kunnen wij u pas op de dag zelf vanaf 15.30 uur aangeven of uw tafel langer beschikbaar is.

  Fietsoplaadpunten en gratis parkeren

  Wij beschikken over fietsoplaadpunten en parkeren is gratis! Huisdieren zijn in ons restaurant en park niet toegestaan. U kunt gratis gebruik maken van één van onze twee hondenkennels (reserveren gewenst).

  Hof van Eckberge is geopend tot 19.00 uur. Graag tot ziens op Hemelvaartsdag!

  Wat zoek je?

  Bekijk ook snel

  Beste samen speelplek
  Beste uitje 2017
  Duurzaam ondernemen
  Betekeniseconomie
  Achterhoek onderneemt duurzaam

  Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.