• ara-dierentuin-hofvaneckberge
  • Kom lasergamen bij Hof van Eckberge in je welverdiende vakantie
  • Peuters | Stimuleer de zintuigen en ontwikkeling van uw peuter

Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Hier vindt u alle specials van Hof van Eckberge. Speciale evenementen, zoals voor Sinterklaas en Pasen én seizoensgebonden evenementen vindt u hier terug. Neem regelmatig een kijkje: het aanbod wordt regelmatig vernieuwd!

In verband met de huidige omstandigheden rondom Covid-19 zal de Kerstpakkettenmarkt in 2020 niet doorgaan. Uiteraard kunt u wel bij ons terecht voor bijvoorbeeld een Kerstborrel of diner, natuurlijk passend binnen de huidige maatregelen van het RIVM.

Voor bedrijven en organisaties

3e week van december 2020

Vindt u het ook ieder jaar weer lastig om een persoonlijk kerstgeschenk of kerstpakket samen te stellen? Zoekt u voor uw bedrijf of organisatie ook een originele manier om iets te geven aan uw medewerkers met kerst?

Dagje uit in de Meivakantie? Kom spelen bij Hof van Eckberge

Het is bijna zover, de meivakantie staat weer voor de deur. Voor veel scholen begint deze vakantie op zaterdag 25 april. Weet u nog niet wat u gaat doen in de meivakantie? Kom dan met uw gezin, familie of vrienden naar Hof van Eckberge in Eibergen.

Dagje uit in de Voorjaars- of Carnavalsvakantie? Kom spelen bij Hof van Eckberge

Het is bijna weer zover, de voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Regio Noord viert op zaterdag 15 februari 2020 de eerste vakantie dag. Voor de regio Midden start de voorjaarsvakantie op zaterdag 22 februari.

Dagje uit in de Kerstvakantie? Kom spelen bij Hof van Eckberge (2019-2020)

Het is bijna weer zover, de Kerstvakantie staat voor de deur! Zaterdag 21 december is de eerste vakantiedag.

Sinterklaas is weer in Nederland aangekomen. Om dit heugelijke kinderfeest te vieren heeft Hof van Eckberge wat leuks bedacht! Op verschillende data kunnen kinderen bij ons pepernoten komen bakken in de kookstudio. Lees snel verder!

Er op uit met Moederdag 2019 

12 mei 2019 is het weer zover, Moederdag!  Vier deze speciale dag met uw gezin & familie en geef een cadeau waar iedereen plezier van heeft. Want wat is er nu leuker dan eerst lekker uitslapen én dan uw moeder/oma verwennen met een superleuk moederdaguitje waar ook de kinderen veel plezier aan beleven!

Er op uit met Pinksteren 2019 

9 en 10 juni 2019 is het weer zover, Pinksteren! Trek erop uit met uw gezin, familie of vrienden en geniet bij Hof van Eckberge van een onbezorgd dagje uit voor jong en oud! Mensen trekken er tijdens Pinksteren graag op uit om te genieten van het mooie weer of om lekker een terrasje te pakken, te fietsen of te gaan wandelen.

Op donderdag 30 mei 2019 is het zover, dan zet Hof van Eckberge haar deuren vanaf 10.00 uur weer open om u op deze bijzondere feestdag te verwelkomen. Hemelvaartsdag is traditiegetrouw dé dag waarop gezinnen, vrienden en vriendinnen, families en vriendengroepen er op uit trekken om gezellig samen een dagje weg te gaan.

Het is weer zover, de zomervakantie staat voor de deur!

Wilt u een heerlijk dagje uit in de zomervakantie met vrienden, familie of vrienden, kom dan naar Hof van Eckberge in Eibergen. Het leukste uitje bij regen én zonneschijn!

Tijdens de paasdagen (zondag 12 april en maandag 13 april 2020) ontspannen genieten van heerlijk eten, bereid in onze eigen keuken? Laat de kids lekker spelen in ons 25.000m² grote belevingspark met mini ZOO. En weet u wie er ook is? De paashaas!

Wilt u uw vrienden of familie verrassen met een heerlijke paasbrunch of paasbuffet? Begin de lente goed en verras uw gasten tijdens Pasen met een reservering bij Hof van Eckberge.

Bij Hof van Eckberge verzorgen wij ieder jaar in een sfeervolle setting onze Kerstarrangementen. De situatie rondom Corona maakt dat wij de concrete invulling hiervan dit jaar anders gaan vormgeven. Het waarborgen van de veiligheid, hygiëne en het kunnen houden van de voorgeschreven afstand staat bovenaan in onze werkwijze. Uiteraard maken we er dit jaar ook een bijzonder uitje van voor onze gasten!

Op basis daarvan zijn we momenteel de kerst invulling aan het uitwerken. Zo snel als mogelijk, echter uiterlijk 1 oktober aanstaande, zullen wij zorgen dat de informatie, de mogelijkheden én het boeken voor de Kerst bij ons mogelijk is. We zullen dit op deze pagina van onze website vermelden, in onze nieuwsbrief en in een Facebook bericht.

Op 25 en 26 december staat het bij Hof van Eckberge volledig in het teken van de meest feestelijke tijd van het jaar. Ontspannen genieten van het heerlijke eten, bereid in onze eigen keuken. De kids kunnen spelen in ons 25.000m² grote belevingspark met mini ZOO.

Dagje uit in de herfstvakantie? Kom spelen bij Hof van Eckberge

Het is bijna weer zover, de herfstvakantie staat voor de deur! Van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober 2019 is Hof van Eckberge dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.