LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij ons TO GO punt zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Sinterklaas is weer in Nederland aangekomen. Om dit heugelijke kinderfeest te vieren heeft Hof van Eckberge wat leuks bedacht! Op verschillende data kunnen kinderen bij ons pepernoten komen bakken in de kookstudio. Lees snel verder!

Pepernoten bakken

Op woensdag 20, vrijdag 22, woensdag 27, vrijdag 29 november en woensdag 4 december 2019 kunnen kinderen pepernoten bakken in onze kookstudio. Je kunt gratis mee doen aan deze workshop. Dit is mogelijk in combinatie met onze reguliere entreeprijs voor de kinderen (€ 6,-). Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren.

Datum Tijd
Woensdag 20 november 15.00 tot 16.30 uur
Vrijdag 22 november 15.00 tot 16.30 uur
Woensdag 27 november 15.00 tot 16.30 uur
Vrijdag 29 november 15.00 tot 16.30 uur
Woensdag 4 december 15.00 tot 16.30 uur

Meer weten?

Wil je meer informatie over sinterklaas bij Hof van Eckberge? Neem dan contact met ons op.