Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Wereldse pannenkoeken bij pannenkoekenhuis Hof van Eckberge

Ambachtelijk bereide pannenkoeken van (h)eerlijke streekproducten

Bij Hof van Eckberge geniet u van pannenkoeken bereid volgens oud ambachtelijk recept. Onze pannenkoeken zijn gemaakt van meel dat afkomstig is van diverse graansoorten, gemalen bij Korenmolen "De Vier Winden" in Vragender. U geniet daarom van pannenkoeken van de beste kwaliteit en dit maakt het eten van een pannenkoek bij Hof van Eckberge tot een ware Achterhoekse beleving. De entourage is niet zoals een traditioneel pannenkoekenhuis, u bestelt deze in het restaurant van ons belevingspark.

Keuze uit diverse pannenkoeken

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de in Nederland meest gekozen pannenkoeken. Uiteraard staat een naturel pannenkoek ook gewoon op onze menukaart, net als een pannenkoek met spek of kaas. Bij de pannenkoeken hoort natuurlijk ook stroop en/of poedersuiker. Voor de kinderen zijn er heerlijke kinderpannenkoeken zoals bijvoorbeeld 'Fiësta': de pannenkoek die kinderen zelf kunnen versieren met slagroom en snoepjes.

We houden als vanzelfsprekend rekening met uw dieetwensen

Wij bereiden zonder toeslag en met plezier een glutenvrije, lactose vrije of ei-vrije pannenkoek voor u. Op de allergenenkaart ziet u precies welke ingrediënten aansluiten bij uw dieetwensen.

Meer weten over pannenkoeken eten bij Hof van Eckberge

Wilt u meer informatie over pannenkoeken eten bij Hof van Eckberge? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig langs bij belevingspark Hof van Eckberge en geniet van onze pannenkoeken!

Bij grote (te verwachten) drukte kan het zijn dat wij vanwege de uitgiftesnelheid en service géén pannenkoeken serveren. Alle andere gerechten van onze menukaart zijn uiteraard wél verkrijgbaar.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.